• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
My Jewellery

My Jewellery

Ik ben echt gek op sieraden en omdat ik doordeweeks niet heel veel sieraden draag, vind ik het in het weekend des te leuker om veel sieraden te dragen. Onlangs kreeg ik een geweldig pakketje binnen van de webshop My Jewellery, waar ze onder ander de prachtigste sieraden verkopen, hele leuke fashionitems (heb al een prachtig vest op het oog haha), accessoires, maar ook home-items!

Meer over My Jewellery

My Jewellery is de plek voor on-trend sieraden & accessoires. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en een uitgebreide webshop.

It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.

In 2011 startte Sharon haar on-trend sieradenlijn My Jewellery, sieraden die zij zelf samen met haar zus Jesse van jongs af aan vervaardigde in haar sfeervolle atelier. Het herkenbare kleurgebruik, de verrassende materiaalkeuze en de eigenzinnige ontwerpen zorgden voor het buitengewoon snelle succes. Online door de komst van social media maar ook offline bleef My Jewellery niet onopgemerkt. Een hobby van twee creatieve meiden groeit uit tot een vooraanstaand sieradenlabel, een commerciële formule met meer dan 250 winkelverkooppunten in Nederland, 50 in België en een kleine start in Frankrijk.

My Jewellery biedt twee collecties: de handmade Gold-lijn met edelstenen, waarin de iconische statement ringen centraal staan. De kenmerkende grote, opvallende modellen zijn de blikvangers van de collectie. De fashion collectie met trendy sieraden worden wekelijks aangevuld met nieuwe items van het moment. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan bijzondere accenten en materiaalcombinaties.

De verpakking was alleen al echt helemaal geweldig en ik vond het echt een feestje om uit te pakken. Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen en dan ben ik al heel erg snel om. De sieraden zaten heel erg mooi verpakt in een roze papiertje, simpel, maar het geeft toch een heel luxe gevoel op één of andere manier. Ik heb nog geen eerdere ervaringen met My Jewellery, maar ik ben nu al gelijk enthousiast.

Ik kreeg een super leuk mailtje met daarin de vraag of ik graag een leuk pakketje wilde ontvangen en wat mijn favoriete kleur is! Turquoise vind ik heel erg mooi en deze kleur zit dan ook in het prachtige armbandje verwerkt. Erg leuk dat er op deze manier een heel erg leuk pakketje voor je wordt gemaakt, want sieraden in je favoriete kleur wil je al heel erg snel dragen.

Het armbandje vind ik echt heel erg tof en zou ik ook zeker gekocht  hebben als ik het ergens zag liggen. De mooie combinatie van kleuren spreekt mij heel erg aan en sowieso ben ik echt groot fan van kleur in sieraden. Deze kraaltjes zijn dan ook super leuk en ik kreeg meteen zin om dit armbandje te combineren met allemaal lente kleuren, zoals mintgroen of paasgeel. Dit leuke armbandje is hier te vinden en kost €7,95 en dat vind ik een prima prijs voor het armbandje.

De oorbellen zou ik denk ik niet meteen hebben uitgezocht als ik ze in de webshop zag staan, maar dat vind ik nou zo leuk aan zo’n verrassingspakketje krijgen. Je zet je toch om één of andere manier over je eigen comfortzone heen en je draagt niet alleen maar je standaard dingen. Toen ik de oorbellen zag was ik er niet meteen verliefd op, maar toen ik ze eenmaal droeg vond ik ze écht heel erg tof! De oorbellen kosten €14,95

Ik heb natuurlijk ook even gesnuffeld in de webshop én wat hebben ze geweldige armbandjes. Ik vind het leuk om allemaal van die dunne kleine armbandjes met diverse kleurtjes met elkaar te combineren en ik word heel erg gelukkig als ik bij de armbandencollectie kijk. De oorbellen hebben mij echt positief verrast en sinds ik ze heb ontvangen heb ik ze al een paar keer gedragen. Heel erg leuk om te zien dat mijn indruk niet in eerste instantie wauw was toen ik de oorbellen zelf zag, maar toen ik ze indeed veranderde mijn mening in ieder geval meteen. Ik vind ze tof én ik ben met beide sieraden heel erg blij! My Jewellery is een hele leuke webshop met een ruim assortiment, waar je zeker een uurtje zoet mee kan zijn! Ben je net als ik gek op trendy sieraden, gekleurde armbandjes én mooie fashionitems en accessoires, dan raad ik het zeker aan om eens een kijkje te nemen.