• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Oriflame The One Long Wear Nailpolish

Oriflame The One Long Wear Nailpolish

Ik heb eerder al een aritkel geschreven over de langhoudende producten van de collectie van Oriflame, genaamd the One. The one is een lijn van Oriflame waar ik heel erg positief over ben, dus toen ik bericht kreeg dat Oriflame The One ging uitbreiden met een ‘Long wear collectie’ was mijn interesse meteen gewerkt. Ideaal voor als je make-up de hele dag perfect moet blijven zitten. Vandaag review ik zeven nagellakjes van de vijftien van de collectie.

De nagellakflesjes zien er echt prima uit en ik vind het leuk om te zien dat ze zo smal zijn. De meeste nagellakpotjes zijn toch wel een stuk breder dan deze flesjes. Het kwastje ziet er prima uit en het lakken ging erg gemakkelijk.

De mooie roze Strawberry Cream dekt prima in twee laagjes en ik houd wel van zo’n snoepjes roze kleur!

Purple in Paris vond ik een lakje wat stoperig lakte en het ging heel erg moeizaam. De nagellak zit ook niet mooi op mijn nagels, maar het kleurtje vind ik wel erg tof. Een mooi najaarskleurtje vind ik het!

Ruby Rouge vind ik ook een echt herfstkleurtje en in de herfst ga ik deze kleur zeker vaak dragen, in combinatie met mijn lekkere warme truien. Voor nu vind ik de kleur wat te donker, maar in de herfst ga ik er zeker van houden.

Mul Mauve is een taupe kleur, die ik eigenlijk nooit op mijn nagels draag. Ik moet zeggen dat ik de kleur wel heel erg leuk vind staan. Ik zou het niet alleen uitgekozen hebben uit een schap of op het internet bijvoorbeeld. Nu met swatchen zie ik wel dat Mul Mauve erg tof staat.

Ice Pink is een heel lief en licht kleurtje. Je moet goed kijken om te zien dat je nagellak draagt. Ik vind deze kleurtjes wel erg mooi als je wilt dat je nagels wel verzorgd zijn, maar niet te opvallend gelakt.

Cappucino vind ik na het swatchen van Mul Mauve niet echt een toevoeging. Ik vind de kleuren erg op elkaar lijken, in die plaats had ik liever een andere kleur geizne.

Fuchsia vind ik echt een tof kleurtje, voor zowel op je handen als een echte ‘tenenkleur’ voor in de zomer.

Ik ben erg tevreden over de nagellakjes van Oriflame. Langhoudend zijn ze zeker, want met mijn zwakke nagels blijven deze kleurtjes zeker twee tot drie dagen prima op mijn nagels zitten. Dat is een record voor mijn nagels, want meestal overleven ze de dag niet eens.

Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish (8 ml.) is voor € 12,- per stuk verkrijgbaar in 15 trendy tinten. De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Tags: