Revlon 24 hours cream

 Laatst kwam ik deze grote pot crème van Revlon tegen bij  Etos. Mijn favoriete gezichtscrème was er op dat moment niet en ik had echt een gezichtscrème nodig en ik besloot deze 24 hour cream te testen van Revlon. Ik heb de pot wel vaker ergens in de aanbieding gezien en ik heb er nu €4,99 voor betaald. Het is een hele grote pot, met simpele letters en de inhoud van deze pot is 125 ml.

Ik wilde eens een andere dagcrème proberen, dan de dagcrème die ik altijd gebruik. De dagcrème van Nivea was een keer niet bij de drogist, waardoor ik noodgedwongen eens wat anders moest gebruiken. Deze pot van Revlon was toen der tijd in de aanbieding bij de Etos, maar dat is alweer weken geleden.

Op de verpakking wordt geadviseerd op de crème in de ochtend en in de avond aan te brengen op de (schone) huid.  Ik heb 5 tot 6 weken lang deze crème getest, net zolang tot het potje leeg was. Het eerste wat mij opvalt aan deze crème is, dat de crème heel erg licht aanvoelt op de huid. Vooral in de warmere periodes (lente/zomer) vind ik het fijn als je een crème niet voelt zitten op je gezicht.

Voor de rest valt mij de geur nogal op, een geur die mij doet denken aan oude omaatjes/bejaardenhuis. Ik vind de geur niet zo prettig, heb dan nog liever een neutrale geur, dan deze “oma-geur’. Voor de rest beloofd de crème 24 uur de hydrateren, maar ik heb het idee dat deze crème na een uur al weinig voor mijn huid doet. Erg jammer, want ik had nogal hoge verwachtingen van Revlon, maar voor mijn droge huid doet deze crème weinig. Daarnaast kan ik het gewoon écht niet vinden met de geur, kan er gewoon niet aan wennen.

Ik zou hem vanwege de geur en de hydratatie die ik geen 24 uur vind werken, niet meer opnieuw kopen. Ik zie de pot regelmatig voor €4,99 in de aanbieding bij diverse drogisten. De crème doet echt heel erg weinig voor mijn huid en van de geur word ik niet echt vrolijk. Ik vind deze crème wel echt een hele fijne prijs, maar ik ga dan toch liever voor een iets duurdere crème. Ik vind de dagcrèmes van Nivea bijvoorbeeld heel erg fijn en die zijn maar een paar euro duurder. Ik vind een neutrale geur echt een stuk prettiger!

21 Reacties

 1. 10 juli 2013 / 15:36

  Inderdaad jammer van de geur.. En natuurlijk dat hij niet lang blijft zitten.

 2. 10 juli 2013 / 17:04

  Jammer dat hij tegenvalt! Misschien dat hij wel goed is voor mensen met een vettere huid, vanwege de lichte textuur?

 3. 10 juli 2013 / 17:17

  Leuke kans om weer wat anders te proberen. Helaas dat ’t niet voldoende werkte! Voor mij ook alleen maar Nivea hoor 🙂

 4. 10 juli 2013 / 20:09

  Wat zonde van de hydratatie, er zitten namelijk wel goede ingrediënten in 🙁

 5. 10 juli 2013 / 21:14

  Leuk om hier wat over te lezen! Heb me altijd afgevraagd of dit nu wel wat was… Niet dus. Jammer!

 6. Laura
  11 juli 2013 / 00:04

  Deze heb ik een poos geleden ook gekocht bij Kruidvat voor die prijs en gebruik ‘m nu ook al een tijdje maar ik vind ‘m ook niet erg bijzonder… En hij is nog lang niet op :p

 7. 11 juli 2013 / 12:47

  Ik zag deze gister ook liggen, niet gekocht omdat er geen prijs bij stond en zelf nog wat had staan dus het was niet nodig.. Blij dat ik het toch ook niet gekocht heb.. als het jou wat tegen valt, fijn review dus 🙂

 8. 11 juli 2013 / 18:54

  Jammer zeg! Ik was naar deze altijd wel benieuwd, maar jammer van die geur zeg!

 9. 11 juli 2013 / 23:45

  Ik heb deze ook gehad, op zich een prima creme, al doet ie weinig bijzonders. De geur vond ik ook inderdaad een beetje oma-achtig. Ik heb ‘m daarna ook nooit meer gekocht. Heb nu dagcreme van Nivea DNAge. Behoorlijk duur (voor mijn doen), maar als ie in de aanbieding is koop ik er dan gelijk 2.

 10. Cindy Joling
  12 juli 2013 / 20:44

  Deze heb ik ook eens gebruikt. Die geur is inderdaad vreselijk. Bah. Ik koop m nooit meer.

 11. Yvette
  31 januari 2015 / 12:00

  Ik ben het volledig eens met Kelly!

 12. Yvette
  31 januari 2015 / 12:04

  Een vriendje van mij is chemicus. Wellicht valt er met een simpele toevoeging iets te doen aan die geur. Vreemd eigenlijk dat een produkt als dit door Revlon op de markt is gebracht, de produkten worden nl. eerst laboratorisch getest en vervolgens door proefpersonen…

 13. T.Thuis
  14 mei 2015 / 18:58

  Er is niets ,mis met deze crème,is mijn mening,wat verwachten wij voor deze prijs.

 14. pete
  28 juni 2015 / 21:06

  Ik heb een vette huid en voor mij werkt hij prima. De geur is nostalgie daar valt of staat hij mee. Ik gebruik hem vooral als nachtcreme. Er zit helaas geen spf in. Volgens mij is hij al meer dan 30 jaar op de markt want mijn oma gebruikte hem vroeger ook. Het is geen state of the art creme maar daar geloof ik ook niet in. Wat hij vooral doet is hydrateren en dat is ook het enigste wat je mag verwachten denk ik.
  .

 15. corrie
  17 april 2016 / 07:39

  Prima creme. Bij mij voldoet hij.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx