• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Revlon 24 hours cream

Revlon 24 hours cream

Laatst kwam ik deze grote pot crème van Revlon tegen bij  Etos. Mijn favoriete gezichtscrème was er op dat moment niet en ik had echt een gezichtscrème nodig en ik besloot deze 24 hour cream te testen van Revlon. Ik heb de pot wel vaker ergens in de aanbieding gezien en ik heb er nu €4,99 voor betaald. Het is een hele grote pot, met simpele letters en de inhoud van deze pot is 125 ml.

Ik wilde eens een andere dagcrème proberen, dan de dagcrème die ik altijd gebruik. De dagcrème van Nivea was een keer niet bij de drogist, waardoor ik noodgedwongen eens wat anders moest gebruiken. Deze pot van Revlon was toen der tijd in de aanbieding bij de Etos, maar dat is alweer weken geleden.

Op de verpakking wordt geadviseerd op de crème in de ochtend en in de avond aan te brengen op de (schone) huid.  Ik heb 5 tot 6 weken lang deze crème getest, net zolang tot het potje leeg was. Het eerste wat mij opvalt aan deze crème is, dat de crème heel erg licht aanvoelt op de huid. Vooral in de warmere periodes (lente/zomer) vind ik het fijn als je een crème niet voelt zitten op je gezicht.

Voor de rest valt mij de geur nogal op, een geur die mij doet denken aan oude omaatjes/bejaardenhuis. Ik vind de geur niet zo prettig, heb dan nog liever een neutrale geur, dan deze “oma-geur’. Voor de rest beloofd de crème 24 uur de hydrateren, maar ik heb het idee dat deze crème na een uur al weinig voor mijn huid doet. Erg jammer, want ik had nogal hoge verwachtingen van Revlon, maar voor mijn droge huid doet deze crème weinig. Daarnaast kan ik het gewoon écht niet vinden met de geur, kan er gewoon niet aan wennen.

Ik zou hem vanwege de geur en de hydratatie die ik geen 24 uur vind werken, niet meer opnieuw kopen. Ik zie de pot regelmatig voor €4,99 in de aanbieding bij diverse drogisten. De crème doet echt heel erg weinig voor mijn huid en van de geur word ik niet echt vrolijk. Ik vind deze crème wel echt een hele fijne prijs, maar ik ga dan toch liever voor een iets duurdere crème. Ik vind de dagcrèmes van Nivea bijvoorbeeld heel erg fijn en die zijn maar een paar euro duurder. Ik vind een neutrale geur echt een stuk prettiger!