• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Shine bright like a diamond (budget-look)

Shine bright like a diamond (budget-look)

Shine bright like a diamond, Shine bright like a diamond. Het nummer echoot de hele dag door mijn hoofd heen en deed mij meteen denken aan deze look toen ik hem maakte.  Ik zeg het niet vaak van mijzelf, maar op deze foto straal ik gewoon echt en mijn lippenstick knalt van het scherm af. Schitteren als een diamant dat kan ik ook zeker wel met mijn felle lipstick verslaving.  Wel met een gezonde blush op mijn wangen, want felgekleurde lipstick, maakt mij nog wel witter dan ik al ben. Je wil natuurlijk ook niet teveel op Snow White lijken. Kijk mee naar mijn budget-look

Op mijn ogen heb ik een look gemaakt met een mono van Catrice, namelijk it’s so toffeeful. Een bruine kleur die heel goed als enige kleur oogschaduw gebruikt kan worden. Deze kleur kan je ook heel goed gebruiken in combinatie met een mooie highlighter van Catrice bijvoorbeeld Vanilla Sky Ride. Dit heb ik deze keer niet gedaan, omdat ik echt voor een simpele ooglook wilde gaan. Ik wilde namelijk het accent leggen op mijn wangen en op mijn lippen.