• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Sleek High Shine Lipgloss in Champagne

Sleek High Shine Lipgloss in Champagne

Deze lipgloss zit al een tijdje standaard in mijn tas en ik vind hem heel erg fijn! Ik had er alleen helemaal niets overgeschreven, dat was er een beetje bij geschoten door alle drukte. Ik ben niet zo’n lipgloss persoon omdat ik een lipgloss meestal veel te plakkeriger vindt. Super irritant als je met lipgloss op de fiets stapt en je haren zitten meteen aan je lippen gekleefd. Deze lipgloss vind ik super mooi en het plakeffect is ook een stuk minder.

Een glossje op je lippen vind ik vaak heel erg mooi, maar door alle nadelen die er aankleven pak ik ze niet vaak uit mijn stash en loop ik standaard langs het schap met lipglossjes. Sleek vind ik heel erg fijn merk en voornamelijk de palettes en de blushes gebruik ik erg graag. Ik heb wel eens een keer een lipstick geprobeerd en daar was ik zeer tevreden over.

Sleek High Shine Lipgloss in Champagne

De verpakking van de Sleek High Gloss in Champagne is erg simpel, maar wat mij betreft prima voor deze prijs. Ik vind de kleur heel erg mooi en de lichte glittertjes zie je door de huls heen zitten. Ik vind het fijn dat je meteen ziet wat voor kleur je pakt uit je stash en ik vind het een fijne basiskleur, die bij iedere ooglook / blush staat! Of je nou voor natuurlijk gaat of voor een heftige look, het staat geweldig. Ik vind het prettig dat deze lipgloss veel minder plakt dan dat ik gewend ben met een gloss en ik niet honderd haren van mijn lippen af moet halen tijdens het fietsen.

De kleur vind ik heel erg mooi neutraal en de glitters zijn alleen vanaf dichtbij te zien. Je voelt de glitters gelukkig ook niet zitten, want daar houd ik totaal niet van.

Ik draag of lipstick of een lipgloss en ik vind de combinatie van beide vaak niet mooi. Ik vind een lipstick heel erg mooi, maar de finish moet wel blijven zoals die is en niet meer een glansje erover heen van een gloss. Ik draag deze lipgloss graag als ik even snel naar buiten ga en geen zin heb om uitgebreid lipstick op te doen. Daar zit nou eenmaal meer werk in, dat weten wij allemaal.

High Shine Lipgloss in de kleur Champagne is een langdurige en hydraterende lipgloss met een champagne kleur. Er zijn lichtgevende micro-parels aan toegevoegd die je lippen een glanzende, spiegelende shine finish geven. 1 laag is genoeg om je lippen een prachtige kleur te geven en er is vitamine E aan toegevoegd om je lippen goed te verzorgen.

Swatch

Zoals je op de swatch kan zien is de lipgloss neutraal van kleur, met kleine glitters erin. Ik vind de lipgloss mooi neutraal en ideaal voor in je tas. Lekker makkelijk om te smeren zonder een spiegel nodig te hebben en of toch verzorgde lippen te hebben. Ik vind deze lipgloss heel erg fijn.

De lipgloss blijft niet heel erg lang zitten, zo’n 2 uur en daarna moet die zeker wel bijgewerkt worden. Ook als je uitgebreid gaat dineren is er niet meer veel te vinden op je lippen.

Verkrijgbaarheid & prijs

Deze lipgloss (en andere producten van Sleek) is verkrijgbaar bij Beauty4sale. De lipgloss is nu in de aanbieding voor €4,49!

Tags: