• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Wishlist voor de feestdagen

Wishlist voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en het is tijd om te dromen wat ik allemaal voor de feestdagen wil. Sowieso nog steeds een goede winterjas, een fijne nieuwe tas is altijd welkom en goede oordopjes. Ik ben dol op muziek en deze Sudio draadloze oordopjes zijn heel tof. Voor de rest vind ik de WE fashion X Nina collectie heel erg tof en draagbaar.  Voor de rest vind ik de rode bh erg tof, ook omdat ik niet zo snel kies voor rood. Het mooie cocktailjurkje in het zwart is altijd welkom en een grijze langere rok daar ben ik nog naar op zoek. Ik wil ook heel graag het nieuwe kookboek van Jamie Oliver met allemaal lekkere kerstrecepten!

De Sudio draadloze oordopjes in de geweldige combinatie wit en rosé goud vind ik heel mooi. Ik ben er helemaal verliefd op en ik mag ook een kortingscode weggeven voor deze oordopjes. Met de code belessa kun je deze of andere oordopjes/koptelefoons met 15% scoren! Heel fijn toch?

Ik vond bij Zalando dit perfecte zwarte cocktail jurkje waar de rode bh van H&M vast prachtig onderstaat. De grijze kleine my oh my bag staat al een tijdje op mijn wishlist.  Ik wil ‘m zo graag en hoop dat die onder de kerstboom ligt straks.

Het mooie okergele blousje is iets wat ik nog niet in mijn kast heb hangen. Deze komt van de WE x Nina collectie (nina uit Gtst) en ik vind het een hele mooie stof en kleur. Dat okergele vind ik heel mooi staan bij m’n blonde haren. Lijkt mij tof om hem te combineren met eens wat anders dan zwart maar met deze mooie grijze rok die ook bij Zalando te koop is.