• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

6 nieuwe kleuren maken de collectie Cherry Oil Lipstick compleet. Er is gekozen voor kersenolie vanwege de voedende eigenschappen en het feit dat kersenolie een intens glanzend effect geeft. De intens zintuiglijke formule van de nieuwe kleuren, versmelt met de lippen en geeft ze een prachtige, glossy kleur. De trend van tegenwoordig is toch nog steeds wel de matte lipsticks, maar niet iedereen waardeert het matte en soms toch wel droge gevoel op de lippen. Yves Rocher breidt de Cherry Oil lipsticklijn uit met zes nieuwe kleuren. De lijn had al twaalf kleuren en omdat de lijn een succes is zijn er nog zes kleuren bijgekomen.

De verpakking van de Yves Rocher Cherry Oil Lipstick vind ik echt heel erg leuk. Ik vind ze lekker opvallend in mijn stash en gewoon een prima verpakking. Ik ben erg benieuwd naar de kleuren, want als je de huls opent zie ik hele mooie kleurtjes.

De swatches.. Ik heb zes kleuren geswatcht, maar bij de eerste (gouden tint) moet je heel erg goed kijken. Die kleur vind ik ook heel erg gek voor een lipstick en totaal niet mooi. De lipsticks hebben een glossy finish en een lichte pigmentatie. Sommige kleuren lijken heel erg op elkaar op m’n arm, dus ik ben benieuwd naar de lipsticks op de lippen.

Jaune Yuzu vind ik echt geen mooie kleur. De glitters voel (en zie) ik heel erg zitten en ik vind het gewoon niet mooi.

Mauve Podré – niet een heel erg spannend kleurtje. Ik vind het een tikkeltje saai.

Rosé Sorbet – Deze had van mij wat opvallender gemogen. Ik zie alleen een licht glansje en hij lijkt erg op Mauve Podre.

Framboise Acidulée – Een gezond kleurtje die je huid doet stralen. Echt zo’n kleurtje dat iedereen zich afvraagt wat je op je lippen hebt. Framboise Acidulée laat je lippen er heel erg gezond uit zien.

Corail Pop – een leuk kleurtje voor alledaags

Rouge Eclatant  – een mooie rode kleur die ik erg mooi vind op de lippen

Ik vind het jammer dat sommige kleurtjes wat op elkaar lijken op de lippen. Ik had de kleuren wel slechter gepigmenteerd verwacht na de swatches, dus ik ben blij dat er enigszins nog wat kleur te zien is op mijn lippen. Wel vond ik dat de kleurselectie wat diverser had gemogen want Corail Pop, Rouge Eclatant en Framboise Acidulée vind ik wel heel erg leuk. Een wisselende review dus met gemixte meningen.

De Yves Rocher Cherry Oil Lipstick9s) zijn te koop voor € 11,90 p.s. bij de winkel van Yves Rocher, maar ook online.

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.   Meer daarover lezen, lees m’n disclaimer