• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Overig
Zoeva – Mixed Metals palette

Zoeva – Mixed Metals palette

Al een hele lange tijd wilde ik graag een palette van Zoeva proberen. Zoeva is een merk waar ik de kwasten heel erg fijn van vind en in een ver verleden heb ik daar ook een groot palette van gekocht en die heb ik nog steeds in mijn stash. Dit mooie Zoeva – Mixed Metals palette stond al een tijdje op mijn wishlist, vanwege de mooie kleuren combinaties. Ik ben dol op aarde, groen, bruin en roodtinten en die zitten er volop in dit palette! Ik heb nog even gekeken naar de andere palettes, maar het Mixed Metals palette sprak mij toch het meeste aan.

Ik vind de kleuren van dit palette echt stuk voor stuk hele mooie tinten, mooie kleurencombinaties in één palette. Het Mixed Metals palette echt hele mooie tinten en je moet om van dit palette te houden wel een beetje van kleur houden in een ooglook.  Ik houd wel echt van gekleurde ooglooks en deze combinatie van tinten, daar gaat mijn hart zeker sneller van kloppen. Ik ben en blijf toch nog steeds een beautymeisje, ook al schrijf ik niet iedere dag over beauty én is m’n blog ook niet echt alleen maar een beautyblog. Toch word ik heel gelukkig van nieuwe make-up producten. Vooral de eerste rij, daar word ik super gelukkig van!

Wauw wauw wauw, wat een geweldig pigment. Ohhh ik houd echt van deze kleuren. Liefde op het eerste gezicht is het sowieso, dus dat vroeg natuurlijk om twee ooglooks met het palette. Ik maakte twee totaal verschillende ooglooks met dit palette.

Look 1 – Blauw/ groen & zilver. Eens een look zonder eyeliner/oogpotlood op m’n bovenste wimperrand

Look 2 – met veel mooie bruin en rood erin verwerkt, een hele warme look. Past ook goed bij m’n net geverfde haren vind ik!

Mijn favoriete ooglook is dan wel de tweede, want ik ben dol op dat soort tinten. De koelere tinten vind ik bij mijzelf altijd wat minder staan en ik kies sneller voor warmere tinten en ik vind zelf dat het mij beter staat. Het palette vind ik echt geweldig en ik ben daar heel erg blij mee!

Dit palette is o.a. te koop bij TMUS  en kost €17,95. Zoeva is niet alleen maar geweldig met het maken van de beste (oogschaduw) kwasten, maar de palettes mogen er ook zeker zijn. Hoogstaand pigment, knalkleuren en mooie combinaties in één palette. Ben je niet zo van de aanwezige kleuren? Zoeva heeft ook neutrale palettes!

Tags: