• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Arkk Raven All White outfit

Arkk Raven All White outfit

Ik ben dol op witte sneakers. Zowel in de zomer maar ook in de herfst kunnen witte sneakers nog prima. Ik heb een super tof nieuw exemplaar namelijk de Arkk Raven All White. Arkk Raven is een sneaker van het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen. Ze staan bekend om het  minimalistische design en de uitvoering in basic kleuren. Geïnspireerd door de simpele Deense levenstijl en de vormen van de Scandinavische architectuur. Voor mij een onbekend merk nog  maar wat een toffe sneakers maakt het merk ik was meteen groot fan.

De Arkk Raven sneaker wordt verkocht bij VT mode en is een unisex schoen. Mannen zouden deze sneaker dus ook prima kunnen dragen. Een simpele sneaker zonder al teveel poespas, ik houd ervan. Je kan talloze kanten op qua combinatie met deze sneaker en ik combineerde ‘m lekker stoer.

Meer over VT mode: Vanaf 1970 bestaat VT mode en werden daar door Toosje en Bert van Lierop de eerste bekende jeanslabels verkocht. Nog steeds is er een echte winkel in Weert en heeft VT mode ook een goedlopende website daarnaast. Er worden meer dan 50 merken verkocht en ik vind diversiteit in een winkel heel erg fijn. VT mode heeft ook een passende slogan voor iedereen:  “just de perfect mix of cool brands”. Gezelligheid, service en advies geven staat voorop bij VT mode zowel in de winkel als in de webshop. 

De Arkk Raven sneakers lopen super lekker, alsof je de hele dag op je pantoffels loopt zo zacht zijn ze aan mijn voeten. Het valt mij ook op dat ze heel erg licht zijn qua gewicht. Heel erg fijn vind ik dat aan sneakers als ze zo licht zijn. Dat loopt gewoon heerlijk en ik vind ze heel erg tof.

Ik houd wel van de Scandinavische cultuur en de strakke designs. Ik vind het heel erg leuk om kennis te mogen maken met dit mooie werk.