• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop – Vanilla Chai (Kerst)

The Body Shop – Vanilla Chai (Kerst)

Ik was laatst uitgenodigd op het geweldige The Body Shop Kerstevent. Toen ik de uitnodiging ontving heb ik mijzelf even geknepen. Ik als niet zo’n hele grote blogger uitgenodigd voor TBS? Voor één van mijn favoriete merken? Ik moest mijzelf wel even knepen en ik wist dat ik HOE dan ook daar bij moest zijn. Soms zijn events niet te combineren met m’n parttime baan maar dit was in de avond dus ik deed zeker een dansje dat ik erbij kon zijn. TBS EN kerst. Gouden combinatie en ik was heel erg nieuwsgierig naar de seasonals. Er worden weer drie geuren gelanceerd. Vanilla Chai, Spiced Apple & Frosted Berries. 2 fruitgeuren dus en 1 kruidige geur.

Hier wat meer over de drie geuren voor de kerstcollecties:

Vanilla Chai: Deze hartverwarmende, uitnodigende rijke geur opent de zintuigen. Romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin je huid zich maar wat graag wil onderdompelen. Zeker weten m’n favoriet en deze review gaat over deze geur. 

Spiced Apple: Op en top feestelijk. Deze smakelijke geur symboliseert het ‘verwen-jezelf-seizoen’ perfect. Het aroma van vers gebakken appels is verwarmd met kaneel en verfrist met knisperende sinaasappel en witte bloemen. Een verrukkelijke geurcombinatie die je keer op keer zal kiezen.

Frosted Berries: Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange

The Body Shop – Vanilla Chai (Kerst

Oké en dan nu over naar de review. Vanilla Chai OMG wat een heerlijke geur. Ik ben dol op vanille en op kaneel. Een combinatie van beide? HEMELS. Dit is één van de lekkerste geuren allertijden. Ik kan bijna de pot wel opeten zo gelukkig word ik van deze intens lekkere combi haha.

Ik vind het altijd erg leuk om de cadeausetjes te zien van TBS. Ik koop die zelf ook graag (deze heb ik ontvangen nog even voor de duidelijkheid) omdat je dan van één lijn gewoon meerdere producten heb. Ik vind soms een TBS body butter (grote variant) een beetje te groot. Ik vind het namelijk erg leuk om diverse geuren te proberen en niet eindeloos een geur te moeten opmaken. Al maakt dat voor Vanilla Chai niet uit want die kan ik voor altijd gebruiken. Toch vind ik het leuk om diverse mini’s in een cadeauverpakking te kopen.

Het leuke cadeausetje komt in een tinnen blikje (die van vorig jaar van de Frosted Plum heb ik ook nog haha) en die is erg leuk om ergens neer te zetten, over iets van te maken of een cadeautje voor iemand anders erin te doen (hergebruiken van verpakkingen vind ik fijn)

Jaaaaaa een body butter! Hemels product voor in de herfst/winter. Ontzettend voedend en geweldig voor mijn droge huid. De geur is kruidig door kaneel en vanille en ik ben dol op deze geur. Ik houd sowieso al heel erg van vanille. Het is zo’n fijne warme geur en deze geur is helemaal compleet. Je moet wel wat langer geduld hebben met een body butter wat het heeft even tijd nodig om in te trekken. Voor mij geen probleem omdat ik het ook gewend ben en ik huppel wel even rond in een badjas tot het goed is ingetrokken.

In het setje zit ook een scrub. Een fijne scrub voor je huid en je voelt hem een beetje scrubben op je huid. Wil je een heftige scrub dan is dit voor jou. Ik vind het wel een prima scrub en lekker om m’n droge velletje mee te scrubben.

Mocht je de body butter te heftig vinden of houd je van iets wat sneller intrekt? Dan is deze body gel lotion meer iets voor je.  Zelfde hemelse geur maar deze is wel voor de meiden die niet zoveel geduld hebben.

Hmmm deze shower gel vind ik heel erg fijn. Niet zo schuimend maar wel met die lekkere geur. De geur blijft eventjes hangen en wordt vooral versterkt als je nog een product gebruik uit de lijn zoals een body butter. TBS heeft weer een geweldige kerstlijn uitgebracht. Meteen m’n favoriet deze Vanilla Chai, daar is geen twijfel over mogelijk. De geur is warm, kruidig en gewoon een heerlijke winter- of kerstgeur. Ik houd heel erg van warme geuren en ik vind de lijn perfect. Nou nog een bathbomb/badzout in deze geur en de lijn is nog meer perfect.

The Body Shop – Vanilla Chai geschenkset 20 euro 

De kerstcollectie van the Body Shop is te koop vanaf 1 november in zowel de winkels als online verkrijgbaar. Ga jij iets scoren van de kerstcollectie?