• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipsticks bestaan al langer dus ik denk dat het nu gaat om nieuwe kleurtjes. Ik heb twee kleuren ontvangen 500 Red. Y. Set. Go en 300 Pink Rules. De lipsticks zijn sheer brilliance, maar de dekking verbaasd mij nog heel erg voor een ‘sheer lipstick’. Ik verwacht dan een lipgloss-achtig kleurtje, maar de pigmentatie heeft mij verrast. De lipsticks zijn glanzend en dat vind ik weer even wennen omdat ik de laatste tijd veel matte tinten draag.

De huls ziet er redelijk goedkoop uit, maar je pikt de verpakking er wel zo uit door de roze kleur. Herkenbaar aan het Rimmel London kroontje boven op de lipstick. Ik heb mooiere verpakkingen gezien van Rimmel. In de huls lijken de twee kleuren eigenlijk best wel op elkaar. Pink Rules is wel ietsje rozer en Red Y Set Go lijkt zo zelfs een beetje oranje in de huls. Op de swatches zie je wel de werkelijke kleur van de lipsticks en op de lippen zijn ze helemaal goed gepimenteerd en de kleur komt mooi uit op mijn lippen.

De pigmentatie vind ik echt top in orde.

Ik ben niet meer gewend om een lipstick aan te brengen die meteen heel erg gemakkelijk gaat. Matte lipsticks vind ik mooi, maar wel vaak lastig aan te brengen. Een verademing dat deze lipsticks gewoon makkelijk over je lippen glijden. De houdbaarheid daarentegen is wel iets minder dan de meeste lipsticks zo’n 3 uur.

Beide lipsticks vind ik heel erg leuk en ik ben erg erg blij mee. Ik kan niet kiezen welke ik nou leuker vind staan!

De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick zijn heel erg leuk! Ze brengen gemakkelijk aan en voor zo’n twee uur zitten ze prima op je lippen. Ik merk wel dat ze sneller slijten dan bijvoorbeeld een matte lipstick, maar bijwerken is zo gepiept met deze mooie zachte, glanzende kleurtjes.  De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick zijn te koop bij de bekende drogisterijen voor €10,99

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.   Meer daarover lezen, lees m’n disclaimer