• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set

The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set

Toen ik de The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set wist ik echt dat ik die MOEST hebben. Ik had namelijk de originele The Balm Meet Matt(e) Hughes al gezien en ik kon maar niet kiezen. Ik houd van die Kylie Jenner tintjes en er waren vier kleuren in ieder geval die ik best wel op elkaar vond lijken. De The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set is een uitkomst om 6 liquid lipsticks van the Balm uit te proberen en zo kan je kijken welke tint het beste bij je past zonder meerdere Meet Matt(e) Hughes te kopen en die uiteindelijk niet goed bij je passen.

Het The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set is een set met diverse mini’s die het best verkocht zijn uit de Meet Matt(e) Hughes collectie. €28,95 via boozyshop

De vormgeving van het setje vind ik echt helemaal ‘The Balm. Met de mooie ‘oudere look’ en aandacht voor de verpakking.

Kleuren van links naar rechts: Charming, Sincere, Commited, Doting, Dedicated & Loyal. Deze kleuren van The Balm Meet Matt(e) Hughes lopen erg goed en the Balm besloot een setje mini’s uit te brengen. Veel mensen kunnen namelijk geen keus maken en met oog op de feestdagen is dit ook een erg leuk setje.

Ik heb een heleboel foto’s gemaakt haha maar ik ben zoooooo blij met dit setje. Dan mag ik toch wel even wat foto’s spammen in dit artikel hihi.

Wanneer de verpakking er af is blijft alleen deze witte houder over met daarin de The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set. Ik vind het op één of andere manier een beetje armoedig maar aan de andere kant weet ik niet hoe the Balm het anders had moeten oplossen.

Van links naar rechts: Charming, Sincere, Commited, Doting, Dedicated & Loyal

De eerste drie kleuren lijken iets op elkaar en zijn meteen m’n favoriet na het zien van de swatches. Ik houd van dit soort oud roze tinten en de lipsticks die ik mooi en fijn vind zijn meestal ook in deze kleurcategorie. Dedicated en Loyal zijn fellere tinten en ik vind het erg leuk dat er ook wat meer aanwezige tinten in het setje zitten. De lipsticks ruiken naar  de originele Tic Tac vind ik haha. De liquid lipsticks vind ik erg mooi en goed mat(te).

Een kleine verpakking, echt super schattig. Inhoud 1.2ML per liquid lipstick. Ik denk dat je hier nog best lang mee kan doen en anders kan je dus de grote verpakking halen van je favoriete kleur.

Op naar de kleuren op de lippen

Charming: Een hele mooie oud roze tint die ook een beetje naar bruin neigt. Hij doet mij denken aan MAC Faux. Een heel mooi kleurtje vind ik dit

Sincere: Deze tint is iets lichter dan zijn voorganger maar ik vind hem nog steeds erg mooi en draagbaar!

Commited: Nog zo’n mooie tint! Deze is iets meer bruin en neigt een beetje naar paars/roze soms. 

Doting: vind ik de minste kleur uit het setje. De kleur is gewoon niet mooi bij mijn huid. Te warm en te oranje

Dedicated: een mooie aanwezige roze tint! Ik vind ‘m erg leuk voor naar een feestje!

Loyal: De perfecte mat rode tint. Het duurt wel even voordat deze volledig mat is maar dan is die ook prachtig

Als ik een kleur opnieuw zou gaan bestellen dan wordt het of Charming of Commited. Sincere vind ik ook wel mooi, loyal en dedicated ook maar niet speciaal genoeg. Ik draag felle kleuren zo af en toe en ik heb wel genoeg felle tint in mijn stash zitten. Draagbare kleuren zoals Charming of Commited draag ik graag dus die ga ik opnieuw bestellen als deze mini’s op zijn. Ik vond het heel erg leuk om dit setje met diverse kleuren te testen. De eerste drie tinten lijken best wel wat op elkaar. De één is iets roziger, de ander iets bruiner of weer wat donkerder. De kleur Sincere (nummer 4 van de collage foto’s) vind ik zelf helemaal niks. Deze kleur doet niet zoveel voor mijn gezicht en ik vind ‘m te oranje. Vooral op de foto van mijn lippen van dichtbij zie je dat heel erg. De felle tinten vind ik wel erg mooi maar zou ik niet snel opnieuw kopen omdat ik niet heel snel felle tinten draag (en een kast vol heb). De drie eerste tinten vind ik prachtig.

Ik vind The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set zeker de moeite waard om aan te schaffen. Goede kwaliteit, mooi mat en ze blijven lang zitten. Leuk om op deze manier iets meer van the Balm uit te proberen.