• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Cien – Aqua Moisturising Cream (Lidl)

Cien – Aqua Moisturising Cream (Lidl)

De laatste tijd zijn er meerdere artikelen over de beautyproducten van Lidl online gekomen. Cien heeft zijn assortiment flink uitgebreid en iedere keer als ik weer bij Lidl kom dan tref ik weer nieuwe dingen aan in het schap. De Lidl bij mij in de buurt heeft inmiddels echt een paar meter ‘beautyschap’. Vandaag review ik Cien – Aqua Moisturising Cream (Lidl). Dit is een hele fijne dagcrème die lekker licht aanvoelt op de huid en tevens ook verkoelt met deze warme dagen. Voor een prijs van €2,50 is deze dagcrème verkrijgbaar en dat is één van de goedkoopste dagcrèmes die ik ooit heb gezien.

De dagcrème komt in een simpele, goedkope verpakking. Je ziet meteen dat deze dagcrème niet heel erg duur is maar dat vind ik zelf nooit zo erg. Als de werking maar goed is. Tuurlijk wil het oog ook wat, maar van een dagcrème van €2,50 verwacht ik niks van de verpakking.

De crème is blauw van kleur en voelt lekker koel aan op de huid. De crème heeft geen SPF dus het is nog noodzakelijk om extra bescherming op je gezicht te gebruiken voor de stralen van de zon. De crème doet voor de rest gewoon wat hij moet doen. Verwacht geen geweldige crème die pigmentvlekken tegengaat of de meeste geweldige, lekkerste dagcrème die je ooit hebt gebruikt. De dagcrème is simpel en hydrateert mijn huid voor een paar uur. Geen 24 uur, maar dat verwacht ik ook niet.

Ik heb een vochtarme huid, dus een huid die wel wat voeding kan gebruiken. Mijn huid is de laatste jaren heel erg veranderd. Eerst was mijn huid heel erg droog, maar later heb ik geleerd dat ik een vochtarme huid heb. Ik moet mijn huid extra goed hydrateren.

Ingrediënten: Alcohol staat best wel hoog in het lijstje dat is iets wat ik wel jammer vind omdat mijn huid al zo vochtarm is. Alchohol droogt je huid ook alleen maar uit. Al merk ik daar zelf niets van en ik merk ook wel dat m’n huid heel erg gemakkelijk is. Mijn huid heeft goed gereageerd op deze dagcrème.

De formule vind ik prettig. Wel is de crème iets wat dun. Ik ben toch een dagcrème gewend die wat dikker is qua substantie. Ik vind deze crème heerlijk in de zomer, lekker fris en verkoelend.

Conclusie: De Cien – Aqua Moisturising Cream (Lidl) doet wat de crème moet doen. De formule is lekker fris, voedend en verkoelend. Verwacht geen hoogstaande dagcrème die je rimpels of pigmentvlekken verminderd. Gewoon een simpele dagcrème voor een leuk prijsje.

De producten van Cien zijn de te koop bij de filialen van Lidl. 

Tags: