• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Bourjois Paris Illusion Bronzer & Highlighter Contouring Duo

Bourjois Paris Illusion Bronzer & Highlighter Contouring Duo

Laatst ontving ik een prachtig pakketje met daarin deze Bourjois Paris Illusion Bronzer & Highlighter Contouring Duo en een leuk toilettasje. Ik ben gek op bronzers en highlighters en ik ontdek ook graag nieuwe producten. Het is een bronzer en een highlighter duo en ik vind het leuk dat het in de drogisterij verkrijgbaar is. Ik vind dat er maar weinig goede highlighters vooral te vinden zijn in de drogisterijen. Met bronzer kom je nog wel uit de voeten, maar een highlighter heb ik het liefst zoals deze high-end Mary-Lou of deze goedkope highlighter.

Het duo vind ik echt heel erg leuk vormgegeven en het is ook lekker opvallend in je stash! Ik krijg er ook echt een zomers gevoel van en dat is toch iets wat ik heel erg prettig vind. De verpakkingen van Bourjois vind ik sowieso leuk. Lekker opvallend vaak en net even wat drukker dan de meeste drogisterij producten.

Ook deze highlighter van Bourjois voldoet helaas niet aan mijn eisen, maar over de bronzer ben ik wel echt te spreken. Ik was bang dat  de bronzer te oranje was na het zien van de swatches, maar in het gebruik vond ik hem heel erg fijn. De highlighter vind ik de op swatches al te poederig en ik mis wat glanzende deeltjes daarin. Als ik highlighter draag, dan wil ik ook dat het gezien wordt.

De bronzer vind ik een mooie schaduw geven op mijn gezicht. De highlighter zie je subtiel zitten, dus mocht je een highlightend effect willen wat heel erg subtiel is, dan is dit misschien iets voor jou. Ik ga zelf liever voor een beter gepigmenteerde en glanzende highlighter. De bronzer vind ik perfect voor mijn huidskleur!

De bronzer is echt geweldig, maar de highlighter is veel te saai voormij. Ik mis het highlightende effect en de mooie gouden glans. Helaas zou ik het product daarom als duo niet aanraden, want voor alleen de bronzer vind ik het duo wel erg prijzig.

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter € 15,29  en is te koop bij de bekende drogisterijen.