• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Mary-Lou Manizer highlighter

Mary-Lou Manizer highlighter

Ik heb al lang geen high-end make-up meer gekocht. Ik heb twee jaar geleden heel wat dingen verkocht en weggegeven uit mijn stash omdat ik veel te veel producten had die ik niet meer gebruikte of vrijwel nooit had gebruikt. Sindsdien heb ik maar weinig nieuwe producten gekocht en dan vooral geen high-end producten. Laatst kocht ik het Meet Matt(e) Trimony palette van The Balm en toen was ik verkocht. Wauw, wat is die prachtig! Deze Mary-Lou Manizer highlighter  stond ook al even op de wishlist en ach, omdat ik toch vakantie-geld kreeg dacht ik die heb ik wel verdiend haha. Wauw, nog zo’n perfect product van The Balm. Twee producten van The Balm in een week tijd.

De laatste tijd dus wat meer beautyproducten op mijn website omdat ik dus wat meer beautyproducten heb gekocht, maar dat vinden jullie vast niet erg.

De vormgeving van The Balm vind ik heel erg tof. De kartonnen bekende oogschaduwpalettes met mannen erop, maar ook deze vrouwelijke highlighter. Ik heb er zeker een nieuwe vriendin bij, want Mary-Lou en ik zijn nu onafscheidelijk. Ik heb nog nooit zo’n mooie highlighter gezien met zo’n perfecte glans. Mary-lou oogt alleen al in de verpakking heel erg mooi en wanneer je hem swatcht komt er een geweldige gouden glans vrij.

De swatch dat is toch echt pure gouden perfectie. De mooiste highlighter die ik ooit heb gezien en ik weet niet of ik mijn andere highlighters nog wel ga gebruiken nu ik Mary-lou heb leren kennen en in mijn collectie heb. Ik wist dat deze highlighter een bestseller is en nu weet ik waarom. Ik moet altijd even nadenken of ik wel nog een dure highlighter aanschaf. Ik heb dan mijn stash wel uitgedund, maar ik heb nog steeds wel minstens 5 highlighters. Ik kon het niet laten na zoveel lovende reviews gelezen te hebben.

Met en zonder flits, maar wat zie je de mooie glans goed op mijn gezicht. De perfecte gouden glans (en hier in combinatie met MAC Peachy Keen.

Mary-Lou Manizer highlighter bevat 8,5 gram en kost €20,50. Je koopt Mary-Lou Manizer highlighter  o.a. bij Boozyshop. €20,50 is niet goedkoop voor een highlighter, maar wel eentje die het geld waard is. Je krijgt geen spijt van deze aankoop.