• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Maybelline Baby Lips โ€“ Balm & Blush

Maybelline Baby Lips โ€“ Balm & Blush

De Maybelline Baby Lips heb ik eerder al eens geprobeerd. De lipbalms waren leuk bedacht, maar niet heel erg verzorgend voor mijn lippen. Voor een subtiel kleurtje op je lippen zijn ze best leuk! Nu heeft Maybelline iets nieuws bedacht, want de Babylips waren onder de jongere meiden erg populair. Maybelline komt nu met een nieuwe variant op de babylips, namelijk de Maybelline Baby Lips โ€“ Balm & Blush. Kissable lips รฉn cheeks on the go volgens Maybelline.

Een frisse, licht gekleurde crรจmeachtige gelformule die de perfecte balans biedt om zowel een sexy glans aan de lippen als een frisse glow op de wangen te geven zonder te plakken. De speelse verpakking is niet alleen nice-to-have en handig onderweg maar ook eens speciaal ontworpen om gemakkelijk aan te brengen op zowel lippen als wangen.

Ik heb twee Baby lips ontvangen om te proberen. Een peachy variant met de naam innocent peach en een rode variant met de naam booming ruby.  Verkrijgbaar in 4 verschillende varianten: Innocent peach, Flirty Pink, Juicy Rose en Booming Ruby.

Maybelline Baby Lips โ€“ Balm & Blush hebben een leuk design. Ze zijn lekker opvallend en de verpakking zou mij nieuwsgierig maken in de winkel. Aan de andere kant vind ik het design heel erg jong ogen en vraag ik mij af wat de doelgroep is waar Maybelline zich op wil richten. Ik vind namelijk Maybelline helemaal niet zoโ€™n โ€˜jong merkโ€™ die zich richt op jonge meiden. Maybelline is voor jongere meiden toch best prijzig.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush โ‚ฌ 5,99

De swatches! De onderste swatch is de rode Booming Ruby en de bovenste Innocent Peach! De kleurtjes lijken niet heel erg op elkaar. Ik had verwacht dat ze op de arm al heel erg op elkaar zouden lijken.

Innocent Peach is een mooie peachy kleur!

Innocent peach aangebracht op mijn wangen. Ik heb eerst een streep aangebracht om het vervolgens uit te smeren. Ik draag hieronder wel foundation. Ik ben niet zo van de crรจme blushes, dus ik vind dit ook niet echt fijn in gebruik. Ik gebruik veel liever gewoon een poeder blush. Brengt makkelijker aan en ik vind het resultaat veel mooier! Van deze blush krijg ik toch een beetje een โ€˜kinder make-up ideeโ€™ en ik vind het geen toevoeging voor aan mijn blush-stash.

Als lipproduct zijn ze best aardig als je een leuk kleurtje op je lippen wilt. Ze bevatten wel SPF 20 en zijn voor een uurtje wel verzorgend

Booming Ruby is een stukje roder en ik hoopte dat deze iets meer effect had op de lippen.

Booming Ruby op de wang! Ik word hier niet enthousiaster van, want deze kleur is ook nog eens lastig te verwerken op de wang. Ik vind het maar niets deze blush.

De Booming Ruby is iets meer aanwezig op de lippen. Ik vind dit kleurtje wel leuk op de lippen voor een dagelijkse look!

Nee, ik word niet heel erg vrolijk van de Maybelline Baby Lips โ€“ Balm & Blush. Op de lippen vind ik ze best leuk, maar als blush vind ik ze vreselijk. Ik vind de Maybelline Baby Lips โ€“ Balm & Blush lastig vast te houden met het aanbrengen van zowel de balm als de blush.  Het is misschien leuk als je net met make-up begint, maar ik vind deze blush geef toevoeging voor op mijn look. Ik breng liever รฉรฉn van mij andere poeder blushes aan voor een mooi effect. Wel zonde want ik vond ze er best leuk uitzien!

Tags: