• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Maybelline Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose

Maybelline Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose

Deze Maybellie Color Tattoo lijkt heel erg op mijn geliefde MAC Paintpot in Painterly. De kleur is iets anders, maar deze Color Tattoo heeft wel een fijnere prijs en op drogisterij make-up producten zijn nou eenmaal vaak hele fijne reclames. Toen de Color Tattoo’s net in Nederland kwamen heb ik ze heel veel gebruikt. Als oogschaduwbasis heb ik ze vaak gebruikt, maar ik merkte dat mijn oogschaduws beter tot zijn recht kwamen. Ik draag niet meer iedere dag oogschaduw en ik ben ze een beetje vergeten.. Deze Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose vind ik heel erg fijn en ik draag hem dan ook regelmatig. Ik draag hem onder een oogschaduw en ik vind hem toch wel een beetje een dupe van MAC Painterly. Painterly blijft iets langer op zijn plaats, maar is dan ook wel weer een heel stuk duurder, maar qua kleur lijken ze heel erg op elkaar. Painterly gebruik ik graag als basis voor op mijn oogleden omdat ik erg veel last heb van blauw adertjes op mijn oogleden, maar ik gebruik hem ook als basis voor als ik oogschaduw ga aanbrengen.

Maybelline Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose

Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose is een Color Tattoo in de matte variant. Je hebt ook Color Tattoo’s in een glanzende variant en die zijn erg prettig met een ooglook waar je veel glans en glitters in wilt verwerken. Ik houd van matte ooglooks, dus ik ben erg blij met deze Maybelline Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose.

De Maybelline Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose doet mij qua verpakking ook heel erg denken aan de Paintpots van MAC, maar dat is iets wat ik (en ook vele anderen) al eerder hebben geroepen. De inspiratie van de Color Tattoo’s waren duidelijk de Paintpots.  De verpakking vind ik net als de paintpots mooi, maar dus niet echt origineel.

Er zijn heel veel soorten Color Tattoo’s verkrijgbaar. Van mooie neutrale matte tinten, tot koper en ook knalblauw.

De oogschaduw blijft een stuk beter zitten met de Color tattoo eronder. Ik heb best vette oogleden en ik kan geen eens eyeliner dragen zonder basis. Ik merk dat de kleuren wel iets veranderen als je de matte basis eronder doet. De intensiteit is er nog steeds, maar het is net een beetje anders zoals je op de foto ook wel kan zien.

Ooglook gemaakt met het The Balm Meet Matte Trimony Palette en Crème de Rose als basiskleur.

De Maybelline Color Tattoo 24H Creamy Matte in Crème de Rose en vele andere varianten van de Color tattoo’s zijn te koop bij de drogisterijen en online bij bol.com voor €9,99. De MAC Paintpots zijn twee keer zo duur en daar betaal je dus al 20 euro voor.

Ja de Color Tattoo’s houden het bij mij zo’n 8 a 9 uur uit zonder te creasen en de paintpot denk ik zo’n 12 uur. Dat scheelt niet heel erg veel, maar het scheelt wel erg in de prijs!