• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Balm Meet Matt(e) Trimony palette

The Balm Meet Matt(e) Trimony palette

Jaaaaaaaa mijn eerste The Balm Palette. Yes, eindelijk! Ik kocht dit palette voor mijzelf omdat ik vind dat je jezelf soms even mag verwennen. En met een financiële meevaller als vakantiegeld mag je toch wel even iets leuks kopen. Hoef ik voor de rest geen excuses voor te verzinnen. Nodig had ik dit palette natuurlijk niet met een kast vol spullen, maar ik vond hem zo mooi dus deze nieuwe vriend was zeker welkom. Mijn eerste The Balm palette dus. The Balm vind ik een heel erg mooi merk en alles ziet er zo tof uit. Een highlighter van The Balm staat ook nog op m’n lijstje. Timothy dacht hij een palette had met zijn eigen naam haha, maar hij las het verkeerd. Zou wel heel erg leuk zijn haha, maar nee het palette heet dus Trimony.

Het vorige palette met matte kleuren ‘Nude’ wilde ik ook hebben, maar ik twijfelde weer eens. De producten van The Balm zijn dan ook niet goedkoop.  Dit palette kost €40,95 en eerlijk is eerlijk, dat is veel geld voor een palette. Toch ben ik heel erg blij met deze aankoop, want wat is dit een prachtig palette en wat kan je er veel kanten mee op.

De palettes van The Balm komen in de welbekende leuke kartonnen doosjes. Het ziet er allemaal fantastisch uit, alleen zijn kartonnen palettes/producten nooit fijn om mee te nemen. Nu ga ik niet zo vaak op reis en dan zou ik deze ook niet meenemen. Ik neem dan het liefst zo min mogelijk producten mee en zo klein mogelijk, dus geen hele oogschaduwpalettes.

The Balm Meet Matt(e) Trimony palette is een palette met 9 matte kleuren. De laatste tijd draag ik weer graag matte tinten. Ik heb meteen foto’s gemaakt want ik moest de pigmentatie bekijken. Op internet zag het er fantastisch uit en de oogschaduws voelen zo fijn en zacht aan. Ik moest het meteen proberen en was heel blij toen m’n Matt binnenkwam.

De kleuren Matt Lin, Matt Thomas & Matt Rossi. De eerste twee kleuren zijn lichte highlighter kleuren. De derde kleur, Matt Rossi vind ik hele mooie kleur.  

Ik maakte twee looks. Deze basic-look die ik heel erg graag draag voor de gewone dagelijkse dagen. De oogschaduws laten zich makkelijk blenden en ik vind het palette echt prettig. Je kan alle kanten op en je kan de ooglook zo donker en intens maken als je zou willen. De andere ooglook is ook lekker draagbaar en daar heb ik andere tinten gebruikt uit het palette.

Ik ben zelf meer van de basic ooglooks met hier en daar een kleurtje. Ik vind The Balm Meet Matt(e) Trimony palette echt een prachtig palette en ik wil stiekem nu ook nog het Nude palette van The Balm hebben. Dus die gaat zeker op de wishlist.

Het palette kost maar liefst €40,95 en het is een lange tijd geleden dat ik zo’n duur palette heb gekocht. Toch vind ik hem iedere euro waard en heeft The Balm mijn hart gestolen. Ik denk zomaar is dat de highlighter Mary Lou Manizer maar snel in m’n mandje zit haha.

Tags: