• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Etos Sensitive Primer & Eyeshadow Primer

Etos Sensitive Primer & Eyeshadow Primer

Etos heeft een heleboel leuke en betaalbare make-up producten. Ik moet alleen wel bekennen dat ik er nog niet heel erg veel heb geprobeerd. Toen er laatst een 1+1 actie was op de Max Factor viel mijn oog op deze twee producten. Ik koos voor deze sensitive primer (er waren meerdere soorten primers) voor de huid en ik nam deze oogschaduwprimer mee. De Etos Sensitive Primer & Eyeshadow Primer spraken mij beide heel erg aan en deze nam ik mee onder het mom van ‘voor de site’. Dat is altijd een mooi ‘excuus’ om weer iets mee naar huis te nemen. Primer voor mijn gezicht gebruik ik niet dagelijks en oogschaduwprimer wel. Ik gebruik altijd Painterly en die gebruik ik ook als ik geen oogschaduw draag, want ik vind het prettig dat deze de adertjes op mijn oogleden wat vervaagd. Tijd voor de rest voor deze twee primers: Etos Sensitive Primer & Eyeshadow Primer.

Sensitive Primer – €5,99

Ik begin met de Sensitive primer. Ik gebruik niet dagelijks primers, maar wel als ik een lange dag voor de boeg heb en ik zeker wil dat mijn make-up goed blijft zitten. Ik gebruik normaal als ik een primer op heb de Smashbox photofinish primer en die is heel fijn, maar niet budget. Ik zocht een variant die een leuker prijsje zou hebben en toen ik deze zag besloot ik deze te proberen.

De primer maakt mijn huid heel erg zacht en lekker ‘vol’ van structuur. Ik merk dat mijn foundation mooier zit (maar lastig vast te leggen op camera) en de lijntjes wat minder zichtbaar zijn op mijn huid. Ik vind dit een heel fijn product en mijn foundation blijft net wat beter zitten. Oh ja en een nadeel: de vieze ziekenhuisgeur die het product met zich meebrengt. Bleeh

Eyeshadow Primer – €3,99

Een goedkope goede variant van een oogschaduwbasis ben ik nog niet tegengekomen die mij net zo goed bevalt als m’n geliefde MAC paintpot Painterly. Ik vind budgetproducten heel erg leuk om te ontdekken, maar dan moeten ze wel net zo goed zijn als een high-end product. Anders ga ik eerlijk is eerlijk toch voor een duurder product wat beter werkt. Deze oogschaduwprimer van Etos laat zich fijn uitsmeren op de oogleden. Het voelt niet al te vettig aan en mijn oogschaduw brengt ook fijn aan met deze primer. Wel hoopt mijn oogschaduw iets wat op aan het einde van de dag en dat is een nadeel met deze primer. Ik heb vette oogleden en deze is toch niet geschikt voor mij.

Conclusie:

De oogschaduwprimer is goed betaalbaar maar hij haalt het niet bij een oogschaduwbasis van MAC. Dat is ook niet met elkaar te vergelijken qua prijs. Ik vind dat mijn oogschaduw in het begin met deze primer er goed op zit, maar in de loop van de dag vervaagd de oogschaduw en hoopt het alsnog op in de lijntjes. De Sensitive primer is een prima primer en maakt mijn huid lekker zacht en laat mijn gezichtsmake-up beter én mooier zitten. Alleen de geur is echt een flink nadeel. Ik ga eens even snuffelen aan de andere primers of die ook zo ruiken.