• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Lush Halloween ’16 | Pumpkin setje

Lush Halloween ’16 | Pumpkin setje

Waar blijven je Lush reviews/video’s? Ik krijg de laatste tijd opmerkingen dat ik maar weinig nieuwe Lush producten koop en dat klopt. Ik koop zo nu en dan eens wat producten die ik nodig heb en ik vind het leuk om LE’s te kopen zoals Pasen, Halloween, Kerst maar in de zomer worden er geen LE’s uitgebracht dus vandaar dat er minder Lush video’s artikelen online zijn gekomen. Het is inmiddels weer Oktober en Halloween staan aan het einde van de maand voor de deur. Ondanks dat wij er in Nederland niets aan doen vind ik het wel leuk om even aandacht aan deze collectie te geven. Ik kocht dit leuke Pumpkin setje.

Elk jaar komen op 31 oktober allerlei monsters en geesten tot leven om jou te stuipen op het lijf je jagen. Terwijl vampieren en zombies over straat struinen en weerwolven naar de maan huilen sluit jij je op om Halloween in bad te vieren. Lekker warm, omringd door bubbels, romige boters en glitters. Wel zo veilig. Elk jaar komen op 31 oktober allerlei monsters en geesten tot leven om jou te stuipen op het lijf je jagen. Terwijl vampieren en zombies over straat struinen en weerwolven naar de maan huilen sluit jij je op om Halloween in bad te vieren. Lekker warm, omringd door bubbels, romige boters en glitters. Wel zo veilig. Boo het vriendelijke bad-spookje maakt je badwater zijdezacht met een frisse, bloemige geur. Lord Of Misrule prikkelt al je zintuigen door pittige peper en zoete vanille bij elakar te brengen op een heus bad-festijn. De twee pompoenvrienden (een met glitters, de ander smakelijk zoet) zijn kruidig zo sterk dat ze al het engs buiten de deur houden. Dit betoverende kwartet is verpakt in een pompoen-furoshiki, gemaakt van biologisch katoen dat in India bedrukt, geweven en genaaid is. Dat wordt een smakelijke Halloween!

De vier producten uit het snoezige setje. Lord of Misrule ken ik van de douchegel en de Sparkly Pumpkin heb ik eerder eens gehad.

Het pumpkin setje (€27.95) is heel erg leuk verpakt door het mooie doek met het pompoengezichtje. Er zat nog de helft van het rondje op zodat het één geheel was waardoor die dus veilig bij je aankomt. Ik vind ‘m echt tof verpakt en het doek vind ik leuk voor foto’s!

Deze brutale bath bomb bestaat uit een pittige kruidenmix van patchouli met zwarte peper. Geïnspireerd door de baas van het middeleeuwse Narrenfeest, schuilt er onder de groene Lord Of Misrule een ondeugende, wijnrode kleur. En zoals het elke middeleeuwse gebeurtenis betaamt, gaat het feest pas echt goed los zodra het snoep knettert en de wijn rijkelijk vloeit…

Een hele kruidige geur en de Lord of Misrule douchegel kocht ik vorig jaar en die vind ik super lekker. Hij is trouwens nu ook weer verkrijgbaar. De lekkere kruidenmix vind ik heerlijk voor in bad en passend voor het herfstseizoen.

Lord of Misrule los €5,25

Stel je een flinke punt verse pompoentaart voor: zoet, sticky en kruidig… Heb je ‘m? Daar hebben wij de bath bomb-variant op gevonden. Zoete vanille en kruidig kaneel zorgen samen voor de geur van toetjes en versgebakken taart. Badderen met deze pompoen warmt je van top tot teen op en geeft een nog veel beter gevoel dan wanneer je losgaat op een toetjesbuffet.

Pompoen ik vind het heel erg lekker. Gewoon als groente, in de soep, in de lasagne of als brood. Vanille en kaneel, twee super lekkere geuren zitten er in verwerkt en het doet mij denken  aan de bakgeuren die uit de keuken komen tijdens de herfst. Van mij mag deze wel in een bubblebar worden uitgebracht want ik wil mijzelf onderdompelen met heel veel bellen.

Pumpkin los €5,25

Boo vind ik zo leuk! Een spookje wat er lief uit ziet haha. Boo is een bathmelt en het zocht ervoor dat m’n huid onwijs zacht aanvoelt. Je krijg een beetje een laagje op je huid en dat vind ik heel erg lekker voor mijn droge huid. Boo ruikt een beetje kruidig door het gember en zoet door de mandarijn olie.

Boo ziet er zoet uit (al kan dat ook door z’n meringue-vorm komen), maar ontspanning is voor dit spookje een serieuze zaak. Dankzij kalmerende mimosa en verwarmende gember zinken al je strubbels naar de bodem. En schrik niet wanneer de Fair Trade, biologische cacaoboter langzaam wegsmelt: je huid voelt zachter aan dan ooit en ruikt angstaanjagend lekker dankzij Siciliaanse mandarijnolie.

Boo los €4,95

Sparkly Pumpkin bubble bar is een oude klassieker. Deze heb ik eerder al eens gebruikt en die vond ik heerlijk. Lekker glitterig, heel veel bubbels. Een kruidige geur maar ook lekker fris door limoen.  Een topper! Oh ja je moet wel van glitter in je bad houden 😉

Dit sprookje komt je misschien wel bekend voor Maar lees toch nog maar eventjes door! Het lijkt op de soap van Assepoester en haar zussen Zoals je wel weet kreeg zij thuis alle rotklussen Dus toen op een dag het koninklijk bal plaatsvond Zat Assepoester opgesloten in een kelder op de grond ‘Help, laat me eruit!’ snikte ze vol verdriet ‘Assie, be cool,’ zei de Goede Fee, ‘En treur niet’ ‘Ik tover wat rond en stuur je meteen naar het bal’ Maar Assepoester antwoordde meteen: ‘Ben je mal?!’ ‘Ik kan wel een lekker warm bad gebruiken. zo een waar ik diep onder de bubbels kan duiken.’ Dus de Fee zwaaide rond met haar toverstok en vulde een gouden pompoen tot de nok met warm water en bellen met de geur van limoen. ‘Wauw! Hierin blijf ik liggen tot aan mijn pensioen!’ Zo bracht Assepoester haar hele leven badderend door En natuurlijk is hier (bijna) geen woord van gelogen, hoor…