• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Ik ben een groot fan van alle Daisy geuren van Marc Jacobs en de Daisy Eau So Fresh is momenteel weer echt favoriet. Wat heb ik Daisy gemist zeg! Sinds ik het Daisy on the go flesje heb opgemaakt, heb ik geen andere Daisy versie meer gekocht. Eerst maar eens wat oude luchtjes opmaken riep ik maar steeds tegen mijzelf. Ik heb wel heel wat parfums opgemaakt, maar toen ik afgelopen week gebruik ging maken van de skincare actie op Philosophy producten te kopen, kon ik het niet laten om nu eindelijk weer eens een variant van Daisy mee te nemen. Ik koos voor het zomerse Eau So Fresh parfum. Ook deze flacon is prachtig versierd met allemaal bloempjes

Ik gebruik echt iedere dag parfum, er gaat geen dag voorbij dat ik geen parfum gebruik. Ik gebruik altijd wel een parfum, een eau de toilette of een bodysplash, want ik vind het gewoon ook een lekker fris gevoel en ik vind het heerlijk als ik af en toe en vleugje van mijn eigen geur opvang.

Zoals altijd besteed Marc Jacobs heel wat tijd en aandacht aan zijn ‘Daisy”. De flacon ziet er prachtig uit met de dop, die bezaaid is met Daisy’s. De dop is heel erg stevig en de Daisy’s zitten er goed op vastgemaakt.

Daisy Eau So Fresh, is zoals de naam als zegt een eau de toilette. Eau de toilette blijft minder lang aanwezig dan een eau de parfum, maar ik vind dat Daisy zeker wel een paar uur aanwezig blijft op je huid. Mocht ik in de avond nog weggaan bijvoorbeeld dan spuit ik gewoon nog een beetje bij.

Ik schrijf relatief maar weinig over parfums, omdat ik gewoon een paar favorieten heb en daar komt af en toe een nieuwe favoriet bij. Daisy vind ik een hele fijne en lekkere parfum en het werd tijd dat ik ook eens een review over een Daisy parfum schreef. Echt één van mijn favoriete geuren en omdat de parfums wel aan de prijs zijn ben ik er extra zuinig mee.

Daisy Eau So Fresh is een heldere, bloemige, fruitige geur die een zonnige, sprankelende energie uitstraalt. Speels met een aangenaam brutale spirit. De nieuwe versie van de oorspronkelijke Daisy geur bevat frisse frambozen, wilde rozen en een diepwarme geurnoot van pruimen. Verfijnd, maar niet al te serieus, vangt Daisy Eau So Fresh hiermee de vintage kant van de Marc Jacobs ontwerpen.

Tags: