• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel Super Gel Nagellak

Rimmel Super Gel Nagellak

Als ik de laatste tijd nagellak draag, dan is het alleen nog maar de Rimmel Super Gel Nagellak. Ik vind deze nagellak echt heel erg goed. Ik heb super slappe nagels en nagellak blijft nooit heel erg lang zitten bij mij, maar deze Rimmel Super Gel blijft zo’n 4/5 dagen echt prima zitten op de nagels, zelfs op mijn nagels. Als ik bijvoorbeeld de hele week niet werk dan blijft het zelfs nog wat beter zitten. Op mijn werk was ik toch heel erg vaak mijn handen en ik werk gewoon met mijn handen waardoor het er dan wel wat sneller afgaat. Dit is wel echt de beste nagellak die ik ooit heb getest en die het langste blijft zitten, dus ik ben heel erg happy! Bovendien is Rimmel goed verkrijgbaar en zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Momenteel heb ik vier kleurtjes en ben ik zeker van plan om daar meerdere kleuren aan toe te voegen.

Op het moment zijn er 20 leuke kleuren in het assortiment en dat vind ik al een mooie collectie. Voor ieder zit er wel wat leuks tussen en ik ben momenteel groot fan van de blauwe. Ik vind blauwe nagellak erg leuk.

Meer over Rimmel Super gel nagellak Een gepatenteerde 2 stappen systeem voor gel nagellak met salon manicure kwaliteit!

  • Step 1 Gel kleur
  • 2 simpele stappen
  • Geen UV lamp nodig
  • Breng 1 of 2 dunne laagjes supergel kleur aan, gevolgd door een dun laagje top coat (stap 2)
  • Droogt als gewone nagellak
  • Makkelijk te verwijderen
  • Inclusief 13 amazing kleuren door Kate Moss  (totaal 20 kleuren totaal)

“Rimmel introduceert haar nieuwe Super Gel nagellak voor de meest langdurige London look ooit! Lak je nagels met deze ongelofelijke kleuren met ingebouwde base coat en zelf-herstellende topcoat voor de perfecte manicure. Zeg JA tegen een perfecte salon manicure en nee tegen UV lampen, uren in een salon en een lege portemonnee….en zeg nee tegen beschadigde nagels! ”

Bare Hug is een mooie taupe kleur! Ik dacht dat hij wat meer nude zou zijn, maar dat is die helemaal niet. Een mooie neutrale kleur.

Perfect Posy is een lekker zomers kleurtje, die ik ook erg leuk vind om op m’n tenen te dragen.

Shallow Bay is momenteel mijn lievelings. Een lekker ijsblauw kleurtje en ik vind hem heel erg leuk voor de zomer!

Rock N Roll, echt zo’n Rimmel rode kleur! Ik vind rood zo op zijn tijd heel erg leuk en het staat ook altijd heel erg klassiek.

Ik draag overal twee laagjes en daarna een laagje topcoat zodat de nagellak nog beter blijft  zitten. Ik ben groot fan van deze gel nagellak en ideaal ook dat je geen lamp nodig heb. Echt een uitkomst 🙂

Ik vind de Rimmel Super Gel nagellak heel erg fijn. De lakjes brengen gemakkelijk aan, een laagje topcoat erover heen en even goed drogen. De nagellak blijft lekker lang zitten zo’n 4 tot 5 dagen. Er wordt ook wel twee weken beweerd, maar dat haal het bij mij niet echt. Misschien als ik op vakantie zou zijn en niet zoveel met mijn handen aan het werk ben, maar in het dagelijks leven red ik dat niet. Ik ben al blij met 4 tot 5 dagen, dat is het langste ooit dat het netjes blijft zitten.

De Rimmel Super gel nagellak zijn onder andere te koop bij de drogist, maar ook bij bol.com. Bij bol.com zijn ze nu te koop voor €7,49 ipv €7,99