• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Big Bazar | Mango Body Butter

Big Bazar | Mango Body Butter

Mango is samen met aardbeien & meloen mijn lievelingsfruit. Ik kan daar echt ontzettend van genieten en niet alleen ik, maar Simba eet ook graag meloen en mango. Toen ik deze bodybutter tegen kwam bij de Big Bazar, moest en zou ik hem meenemen. Een mango body butter, de deksel zag er alleen al lekker uit. Hopelijk kan ik van de inhoud net zo genieten, als van een paar verse stukjes mango! 

Deze body butter vond ik er erg leuk uitzien in de winkel en ik vind het leuk om af en toe eens te kijken bij zulke budgetwinkels. Kijken of ze iets leuks hebben in het assortiment. De ene keer ben ik echt super tevreden met mijn budgetkoopjes, maar een andere keer kom ik er achter dat ik de volgende keer liever voor een iets duurder product gaat. Ik vind het juist zo leuk om verschillende dingen te testen, soms vind ik het zelf 10 x niets, maar kan ik mijn zusje of vriendinnen daar nog heel erg blij mee maken. Weggooien doe ik dan niet, ik geef het liever weg!

De pot ziet er simpel uit, maar wel opvallend door de lekkere mango op de deksel en de gele pot. De pot bevat 220 ml, dus het is een lekkere grote pot. Wanneer je de pot opendraait, komt er een subtiele mango geur je tegemoet. Het is soms nadelig dat body butters met een fruitgeur echt een ontzettend heftige fruitgeur hebben, waardoor je de hele dag naar een aardbei of sinassappel ruikt. Dat hoeft van mij nooit zo en ik ben blij met een subtiel mango geurtje.

De body butter is lekker dik en dat vind ik erg prettig. Een body butter hoort lekker dik te zijn!  Wat ik wel meteen merkte met het uitsmeren is dat de body butter niet heel makkelijk uitsmeert. Je moet echt wel een paar keer met je handen over een klein stukje heen om het geheel goed te kunnen uitsmeren.  Ook vind ik dat deze body butter een vettig laagje achterlaat op mijn huid. Jammer van de lekkere mango op de voorkant en de lekker geur, maar voor de rest is het niet mijn ding.

Helaas zit er wel ‘Paraffinum Liquidum’ of te wel Minerale oliën in deze body butter. Minerale oliën worden gebruikt omdat het goedkoop is. Minerale oliën geven je wel een zacht gevoel op de huid – wat ook zeker merkbaar is met deze body butter – maar het doet voor de rest niets voor je huid en je huid wordt er zelfs door afgesloten.

Al met al ben ik niet super tevreden over deze body butter en kan ik mij fijnere body butters bedenken. Volgende keer kies ik toch maar weer voor de Mango Body butter van The Body Shop.

Tags: