• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Makeup Revolution | Iconic 3

Makeup Revolution | Iconic 3

De Iconic 3 schijnt een goede dupe te zijn van het Naked 3 palette, maar ik heb deze helaas niet in mijn bezit. Ik heb wel getwijfeld om deze aan te schaffen, maar ik twijfelde vooral door alle roze tinten. Ik draag maar weinig roze tinten en ben meer van de bruine kleuren.  Iconic 3 is een prachtig palette voor een leuk prijsje €4.99 en dan wil ik graag wel eens even kijken of die roze tinten wel iets voor mij zijn. Ik heb een hele lieve, zachte look gemaakt met het palette en ik ben onder de indruk van de mooie kwaliteit van het palette.

Ik heb al eerder één van de redemption palettes gereviewed, namelijk Hot Smoked. Iconic 3 is ook een redemption palette en deze palettes hebben dezelfde opbouw. Een simpele verpakking, maar met 12 prachtig goed gepigmenteerde tinten. Iconic 3 heeft heel veel mooie zachte roze tinten, maar ook gouden en bruin tinten.

Ik vind het kleurenpalet echt goed gekozen. Alle kleuren passen stuk voor stuk prachtig bij elkaar.

Veel mooie roze tinten, veel glans en ook twee matte tinten. Je ziet op de swatches al wel dat de kleuren wat poederig zijn.

De donkere tinten, met ook een hele donkere tint. De donkerste tint is wel het minst gepigmenteerd van het palette. Ik ben voor de rest goed te spreken over het mooie pigment.

Iconic 3 is een mooi palette met prachtige kleuren én wat een pigmentatie. Ik moet zeggen dat ik de roze tinten heel erg mooi vind en dat het mooi matcht met de donkere tinten. Ik vind het een mooie aanwinst op mijn stash!

De kleuren ogen wat poederig op de swatches, maar op mijn oogleden heb ik er eigenlijk maar weinig last van. De kleuren zijn prima te blenden en makkelijk aan te brengen. Makeup Revolution heeft mijn hart veroverd. Wat een fijne producten!

Look

Dit palette is te koop voor maar €4,99 bij Makeup Musthaves. Ik vind het echt een top aanwinst in mijn stash en draag al een paar dagen deze zachte look!

Tags: