• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara

Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara

Er is weer een nieuwe mascara opgedoken in de drogisterijen. De  Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara met z’n leuke spiegeltje. Spiegeltjes op make-up producten heb ik nooit echt een toevoeging gevonden. Ik ga geen lipstick aanbrengen met een spiegeltje wat erop zit of de lipgloss. Bij de mascara had ik meteen ook zo’n gevoel dat ik het overbodig vond, maar daar kom ik op terug en ik zal verder in deze review vertellen waarom ik het spiegeltje zo handig vind.

De Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara heeft een aparte, grove driekhoekachtige verpakking. Het is geen mooie slanke mascara en ik moet even wennen aan de vorm. Ik vind hem toch best grof in de hand liggen en het is wennen met het aanbrengen van de mascara.

Maar is dit niet weer één van de zoveelste mascara’s?

De  Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara mascara vind ik ondanks dat ik even moest wennen aan de grove verpakking een hele fijne mascara. De grove verpakking is juist expres gedaan en is ergonomisch, maar ik heb er juist last van.. Ik heb de waterproof versie getest en meestal vind ik waterproof mascara’s droger van substantie, maar dat vind ik bij deze Volume Reveal mascara totaal niet. Ik vind hem erg prettig aanbrengen en ik kan met het borsteltje goed bij de wimpers.

Het spiegeltje wat dan ook op de mascara zit helpt je om al je wimpers te kunnen kleuren met deze mascara, zelfs de allerkleinste. De spiegel vergroot 3 x waardoor je je wimpers makkelijk kan inkleuren. Ik vind de mascara ook lekker zwart en met één laagje heb je al een flink effect. Zwart, goed gesepareerd en je kan met het kunststof borsteltje ook goed bij alle haren. Als je meerdere lagen aanbrengt krijg je een spinnenpoot effect, maar met één laagje is deze mascara al zeker voldoende. Tweede laagje krijg je spijt van, neem dat maar van mij aan..

Mijn wimpers worden er langer en voller van en ze vallen gewoon veel meer op. Geen spinnenpoten effect met één laagje wat ik op de foto’s heb aangebracht. Een tweede laagje heb ik laatst nog geprobeerd, maar dan wordt het te spinnenpoterig.

Ingenieus en eenvoudig te gebruiken. Het Volume Reveal borsteltje geeft vanaf de eerste applicatie dikke, volle wimpers.Een combinatie van 2 technologieën:

  • Een zachte elastomeren textuur dat alle wimpers effectief pakt, zelfs de kortste wimpers.
  • Een dubbele rij kunststofhaartjes in twee verschillende lengtes om alle wimpers te onthullen en volume te geven van de aanzet tot de tip. 83% van de vrouwen zag dat hun wimpers voller werden.

Conclusie

De Volume Reveal mascara vind ik heel erg prettig. Vaak vind ik waterproof mascara’s te droog en brengen niet makkelijk aan. Deze Volume Reveal vind ik fijn en het effect op mijn wimpers vind ik ook erg prettig. Volume, lenge en goed zwart! De mascara is niet heel goedkoop, maar gelukkig heeft Etos regelmatig 1+ gratis op Bourjois of in combinatie met andere merken.

Verkrijgbaarheid & Prijs

Volume Reveal mascara is vanaf nu verkrijgbaar bij de Etos filialen die Bourjois verkopen en bij de Douglas. Verkrijgbaar in Radiant Black en Waterproof Black €16,99 (7.5ml)

Deze mascara is naar mij opgestuurd ter review *

Tags: