• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Watermeloensalade / Konijntjes Zon | Weekvlog #15

Watermeloensalade / Konijntjes Zon | Weekvlog #15

De nieuwe weekvlog! Stiekem is het geen vlog van een hele week, maar ik maak het volgende week goed met vier extra vlogs! Ik was namelijk afgelopen maandag tot en met gister in Napels, Italië. Ik wilde toch wat online hebben voor jullie dus ik vlogde vier dagen voor de weekvlog zodat er toch nog iets te zien is. Ik vond dat zelf wel een goede deal! Vanaf maandag tot en met donderdag om 6 uur vind je op mijn kanaal de Travelvlogs van Napels. Ik zal ze ook in de middag om 14.00 uur delen op mijn blog. In de weekvlog van nu was het echt heerlijk weer, ging ik naar een babyshower een maakte ik een watermeloensalade. (zouden jullie daar nog een ‘recept’ van willen zien?)