• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Lush Toothy Tabs – Miles of Smiles

Lush Toothy Tabs – Miles of Smiles

Ik vind het erg leuk om dingen uit te proberen en toen ik deze pilletjes zag waarmee je tanden kan poetsen moest ik dat echt proberen. Tandpasta is blijkbaar nog niet goed genoeg, want Lush ontwikkelde de zogeheten Toothy Tabs in diverse kleuren en smaken. Een gek smaakje om mijn tanden mee te poetsen zoals passiefruit of houtskoolpoeder brrrrr dat moest ik niet. Ik koos gewoon voor iets met een mint smaakje en ik kwam uit bij deze Lush Toothy Tabs – Miles of Smiles. Hoe werkt het precies en maakt het je tanden echt zo goed schoon?

Soms zie je opeens een product en dat moet je gewoon echt proberen. Ik had dat met de Lush Toothy Tabs. Ik heb al meerdere reviews over deze grappige tabletjes gelezen en ik moest het gewoon een keer proberen. Ik vind het erg leuk om andere dingen dan anders te proberen.

Lush Toothy Tabs – Miles of Smiles €8,95 / 50g

Driedubbele dosis pepermunt voor een extra frisse mond. Met Engelse Pepermunt, Biologische Pepermunt en Wilde Munt. Smile! Knabbel een toothy tab fijn, maak je tandenborstel nat onder de kraan en poetsen maar!

Ik koos voor Miles of Smiles omdat ik niet met zo’n ‘raar’ smaakje mijn tanden wilde poetsen. De toothy tabs zijn vrij van fluoride en daar zijn verschillende meningen over. Er wordt gezegd dat fluoride gif(tig) is en dat je beter zonder fluoride kan poetsen. Een andere tandarts schrijft er weer over dat je tanden fluoride nodig heeft. Ik heb er geen verstand van, maar ben dan ook geen tandarts. Zelf maakt het mij niet uit met of zonder fluoride.

Je moet een tabletje doorbijten (niet doorslikken maar uitspugen) en vervolgens gewoon je tandenborstel nat maken en in je mond doen om je tanden te gaan poetsen. Eerst een beetje gek dat je geen tandpasta op je borstel doet en vervolgens moet je ook nog het tabletje doorbijten. Eenmaal doorgebeten krijg je allemaal kleine stukjes in je mond. Als de stukjes tablet met water in aanraking komt gaat het heel erg schuimen. Ik vind het wel echt een explosie, want ik kan het amper in m’n mond houden. Dat is iets wat ik wel een nadeel vind, dus ik ga eens een tablet in tweeën breken.

Wel merk ik dat mijn tanden heel erg schoon aanvoelen en het lijkt schoner dan met tandpasta of met kokosolie. Dee smaak in mijn mond is heel erg fris en prettig. Ik ben hier echt heel erg enthousiast over ook al was het doorbijten een beetje gek. De prijs €8,95 / 50g is echt wel aan de hoge kant. Er schijnen 90 tabletjes in het flesje te zitten (ik dacht 60, maar ik kan blijkbaar niet zo goed schatten).

Ik vond het echt heel erg leuk om uit te proberen en ik poets nu in de avond met deze tabletten en in ochtend gewoon met tandpasta. Het enige nadeel lijkt mij als je dit in je handbage meeneemt op schiphol of op een buitenlands vliegveld, wat zullen ze dan denken dat het is als je die pilletjes ziet. Kan zo door voor één of andere drugs denk ik zo.

Die gekke smaakjes hoeven voor mij niet, ik vind deze triple mint-versie prima! Lekker fris!