• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Brazilian Bikinishop & nieuwe bikini

Brazilian Bikinishop & nieuwe bikini

Het mooie weer is alweer in aantocht en wij hebben al een paar mooie, lenteachtige dagen gehad. Van mij mag het snel zomer worden met lekkere, warme temperaturen zodat ik weer in mijn zomerkleding kan rondlopen en lekker naar het strand kan om lekker te gaan liggen zonnen in mijn bikini. Ik heb tevens ook een nieuwe bikini, deze bikini heb ik mogen ontvangen van de webshop Brazilian Bikinishop, bedankt voor het opsturen van deze bikini. Ik ben er super blij mee en ik kan niet wachten tot ik deze bikini kan aantrekken. Wat is mijn ervaring met deze webshop en ben ik tevreden over de bikini?

Brazilianbikinishop.com is een van de grootste en zeer gewaardeerde zwemkledingverkopers online. Dankzij onze passie en ervaring bieden wij zeer kwalitatief hoogwaardige producten met de beste prijzen. Wij, van Brazilianbikinishop.com, geloven dat de meest chique, speelse en sexy zwemkleding alleen in Brazilië gevonden kan worden en om die reden hebben wij ons op de Braziliaanse mode gericht. Wij geven vrouwen de kans om er prachtig, trendy en exotisch tegelijk uit te zien. Ons bedrijf dat gevestigd is in Nice aan de prachtige Côte d’Azur (Frankrijk) en waar u onze winkel aantreft, verkoopt bikini’s, monokini’s, badpakken, strings in elke maat van XS tot XL. Onze diensten omvatten wereldwijde levering en verzendingen binnen een paar dagen. Mocht u niet zo lang willen wachten dan kunt u kiezen voor de expresverzendmethode en wij garanderen dat u uw bestelling binnen 24 tot 48 uur ontvangt.
Ook is winkelen bij Brazilianbikinishop.com snel, makkelijk en veilig omdat wij aan alle veiligheidsnormen van bank- en kredietkaarten voldoen.
Het enige wat u hoeft te doen, is onze website verkennen en verslaaft raken aan onze fantastische en unieke collecties!

Toen ik de bikini naar keuze had uitgezocht, duurder het zes dagen voordat de bikini op de mat viel bij mij thuis. De bikini was prima verpakt en kwam via de brievenbuspost. Dat past natuurlijk makkelijk en ik vind het wel prettig dat het gewoon door de brievenbus past, dan hoef je niet helemaal te wachten op een pakketje.

Ik heb meestal een maatje 38 als topje nodig en een maatje 36 als broekje. Ik heb nu gekozen voor een maat M, omdat ik had gelezen dat de bikini’s klein vallen. Een maat M zit voor mij echt prima! Ik heb normaal gesproken vaak bikini’s van H&M en deze bikini voelt toch net wat steviger aan. Ik moet wel even wennen aan de ringen die aan het broekje zitten. Ik moet sowieso überhaupt weer wennen als ik een bikini aan heb. De eerste paar keer dat je je bikini aan hebt voel je je toch zo ontzettend bloot en na een tijdje is dit gevoel weer weg.

Er komen vijf euro verzendkosten bij voor het verzenden naar Nederland.

  • Bestellingen worden dezelfde dag verzonden als de betaling voor 11 uur ‘s morgens gemaakt is, anders de volgende dag.
  • Bestellingen die op vrijdag na 11 uur betaald zijn worden’s maandags verstuurd.
  • Er worden geen bestellingen in het weekend verstuurd.
Tags: