• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Bourjois Color Boost in Fuchsia Libre

Bourjois Color Boost in Fuchsia Libre

Bourjois is zeker niet uniek met dit lipproduct, want deze ‘stift’ hebben wij al vaker bij andere merken gezien.  Toch vind ik dit echt een heel fijn product en ik zou graag meer van deze stiften in mijn stash willen hebben. Ik heb de Color Boost in de kleur Fuchsia Libre en ik weet zeker dat ik nog voor een peachy variant wil gaan zo fijn vind ik dit potlood.

Wat Bourjois belooft met de Color Boost:

  • geeft een mooi stralend kleurtje op je lippen
  • voelt comfortabel aan alsof je niets op je lippen hebt
  • geeft tot tien uur hydratatie
  • bevat SPF15
  • de kleuren houden perfect en lopen niet uit

Bourjois belooft een heleboel met een heleboel met deze Color Boost. Ik was in het begin een beetje bang dat juist deze Color Boost niet geschikt zou zijn voor mijn droge lippen. Het tegendeel was meteen bewezen toen ik deze Color Boost op mijn lippen smeerde. De Color Boost voelt echt ontzettend zacht en glossy aan op je lippen. Het is nog steeds een potlood die je op je lippen smeert, dus je moet hem wel om de paar uur bijwerken.

Ik heb de 02 Fuchsia Libre en Fuchsia Libre is een knalroze kleur met een glossy effect. Ik vind de kleur echt heel erg fijn en ik zou graag nog een peachy tint willen hebben naast deze opvallende roze kleur.

 Bourjois Color Boost is voor €9,99 bij de drogist en parfumerie te koop. Ik kocht dit product trouwens in de aanbieding bij Ici Paris XL, daar geld tot en met 7 juli de aanbieding 2e gratis op een Bourjois product! Dat is nog eens mooi meegenomen.

Tags: