• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Ultimate Stay Lipsticks (3e schap)

Catrice Ultimate Stay Lipsticks (3e schap)

Ik ging gister even op pad om de nieuwe producten van Catrice en Essence te bekijken. Helaas hebben ze in mijn buurt geen eens een filiaal met een tweede schap, laatst staan een derde, dus ik moet even naar een ander filiaal om te kijken of het daar al was. Op naar Amsterdam dus en ik had al een vermoeden dat er veel geplunderd is. De mooie palettes van Essence waren al weg helaas, daar had ik wel iets van willen meenemen. Wat ook op mijn lijstje stond zijn deze Ultimate Stay lipsticks. Ik ben dol op lipsticks en ik wilde hier wel even een kijkje nemen. Eigenlijk zou ik geen lipsticks kopen en nu kocht ik er drie (Nog één van Catrice, maar die komt apart nog voorbij), want ik doe de #30dagenlipstickchallenge. Ik wilde voor deze challenge geen nieuwe lipproducten kopen, dus deze nieuwe lipsticks laat ik ook niet voorbij komen in de challenge. Je bent een (beauty)blogger of niet, dus deze producten kon ik niet laten liggen en ik lapte daarmee wat regels van de #30dagenlipstickchallenge aan mijn laars. Ach zovaak kom ik nou ook weer niet in een groot filiaal.

Ik keek mijn ogen uit in de zes meter schappen van Essence en Catrice, wow! De producten van het tweede schap had ik al heel lang niet meer gezien, dus ik vond dit echt geweldig!

Ik nam twee lipsticks mee Looks Like Coral (120) en Plum & Base (070) en er zijn totaal 12 kleuren uitgebracht voor €4,99 per stuk. Dat is een euro duurder dan de gewone lipsticks van Catrice.

Verpakking

De verpakking is een zwarte matte huls en deze is langwerping vergeleken met andere lipsticks van Catrice. De verpakking is wat mij betreft prima, gewoon lekker simpel.

Product

Ik heb hele hoge verwachtingen van deze lipsticks en ik vind het heel erg tof dat Catrice nog meer lipsticks heeft uitgebracht. Ik ben gek op de lipsticks van Catrice en vele kleuren zijn favoriet. Ik heb verschillende verhalen gehoord over deze lipsticks. De één vind het pigment mwah, de ander vind ze geweldig en weer een ander vind de houdbaarheid niet zo. Qua houdbaarheid maakt het mij nooit zoveel uit, want ik wil best na een paar uur mijn lipstick bijwerken.

Catrice over de Ultimate Stay lipstick: Intense kleuren met een trendy satin finish. De hoog gepigmenteerde, langhoudende textuur biedt een perfecte dekking zonder de lippen uit te drogen. Perfect voor elke dag.

Swatches

Ik ben wel heel erg onder de indruk van de swatches. De lipsticks voelen lekker romig aan en ik heb het idee dat ik een luxe lipstick op mijn arm heb geswatcht. Een mooie lipstick van MAC bijvoorbeeld. De kwaliteit met het swatchen verrast mij en ik vind de pigmentatie heel erg goed. Looks Like Coral is een gewoon tintje, maar van Plum & Base ben ik onder de indruk.

De lipsticks blijven zo’n drie uur zitten op je lippen, maar een maaltijd overleven ze niet. Dan moet je zeker je lippen even bijwerken. Ik vind de lipsticks heel erg romig aanvoelen, ze glijden echt over je lippen heen. De huls houd lekker vast met het stiften van je lippen.

Conclusie

De lipsticks zijn iets duurder dan de gewone lipstick van Catrice. Ik vind zowel deze lipsticks als de lipsticks in het standaard schap van Catrice prettig. Ik vind deze lipsticks net wat romiger aanvoelen,  waardoor de lipsticks net wat luxer ogen voor mijn gevoel. Van mij mogen er meerdere kleurtjes komen, matte tinten en speciale kleurtjes. Ik vond de kleurtjes allemaal best wel veilig en standaard. Plum & Base was de enige die er meteen voor mij uitsprong. Looks Like Coral is een prima kleurtje voor alledaags, maar niet speciaal of vernieuwend.

Verkrijgbaarheid

De lipsticks van Catrice zijn helaas alleen maar verkrijgbaar bij filialen met een derde schap en dat zijn er helaas niet zoveel.  Wil je weten wat er allemaal te koop is in de extra schappen? Lees dan mijn artikel daarover.

Tags: