• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice spectaculART oogschaduws

Catrice spectaculART oogschaduws

Catrice haar nieuwe limited edition vult ook langzaam de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Deze keer is het de beurt een de spectaculART limited edition. Een limited edition die ik voor de verandering wel weer erg leuk vind.  Vandaag is het de beurt aan twee bijzondere oogschaduws.  Gister konden jullie ze al bewonderen in mijn shoplog (als jullie de shoplog hebben gezien, want mijn camera deed heel erg irritant doet met inzoomen, i’m working on it ;) .  Het valt mij trouwens wel op dat ik de laatste tijd erg veel budget dingen review. Ik vind de high-end dingen weinig aan de laatste paar collecties.  Kijk mee naar deze mooie oogschaduws met een tof gevlochten patroontje, die mij erg doet denken aan mijn tweed-jasjes. 

Wat zegt Catrice over deze mooie oogschaduws? Zo nobel als kostbaar metaal. Het hoogtepunt van deze Limited Edition is de hoog gepigmenteerde oogschaduw in een prachtige tweedlook gevat in een innovatief 3D design. De zachte poedertextuur is extreem krachtig en blijft urenlang prachtig zitten. Voor verleidelijke en intense oogmake-up.

Swatches van de prachtige oogschaduws

Ik kocht de volgende twee kleuren: 01 So Precious en 02 Bombay Bauble. De overige twee kleuren vond ik wat minder, maar net zo goed gepigmenteerd als deze twee.  De swatches in de winkel hadden mij al meteen overgehaald om wat van deze oogschaduws te kopen. Ik kocht twee kleuren die ontzettend goed bij elkaar passen en maakte er meteen een look mee.

De oogschaduws zijn van een zachte structuur, maar niet te zacht. Ze laten zich makkelijk aanbrengen en blenden, ideale oogschaduw om mee te werken.

Ik vind oogschaduws voor wat je krijgt niet duur, maar wel voor wat Catrice betreft. Die toch wel bekend staat als budgetmerk. Oogschaduws die €3,99 per stuk kosten, vind ik al aan de dure kant voor een budgetmerk

Tags: