• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Budget | Essence Quattro Most Wanted (new)

Budget | Essence Quattro Most Wanted (new)

Ik ben nog lang niet klaar met het reviewen van producten van de nieuwe producten van Essence en Catrice. Vandaag heb ik een product van Essence, die ik hiervoor nog nooit geprobeerd had. De quattro’s van Catrice heb ik wel eens geprobeerd, maar ik was toen nooit zo te spreken over het pigment van de quattro’s. De quattro’s van Essence hebben mij nooit getrokken, maar toen ik deze nieuwe quattro zag, wilde ik het toch wel eens proberen. De kleuren ogen zo op het eerste gezicht erg mooi! Ik ben erg benieuwd naar de mooie roze en de bruine kleur.  Kijk mee naar de swatches, foto’s & een look van de Essence Quattro Most Wanted quattro.

Het quattro van Essence is een budgetproduct en ziet er ook zo uit. Soms zien budget producten er nog enigszins luxe uit, dit quattro is gewoon lekker simpel. Dit palette heeft een prijs van €2,99, dat is  een leuk budgetprijsje voor vier oogschaduws. Essence bracht naast deze quattro, ook een quattro uit met paarstinten. Ik koos voor het quattro met neutrale tinten, omdat ik vind dat er maar weinig neutrale kleurtjes zijn in de budgetcategorieën, die werkelijk ook echt goed gepimenteerd zijn. Mijn zoektocht gaat nog even verder daarom, is dit quattro voor mij de neutrale budgettopper?

Dan de swatches! De eerste drie kleurtjes vallen mij erg tegen. Ik had veel meer pigment verwacht van deze kleurtjes en vooral de eerste twee zijn echt meer glitters dan pigment. Het roze kleurtje gaat nog wel qua pigment, maar mocht van mij nóg gepigmenteerder zijn.. Het vierde kleurtje, is zoals het wel moet en zo zou ik ook graag de andere kleuren willen zien in het palette. De laatste kleur is goed gepimenteerd, zowel op de swatches als op het oog.

De kleuren hebben heel wat fallout met het aanbrengen op de oogleden. Er valt heel wat poeder en glitters op je wang, dus ik raad je dan ook aan om je kwast goed af te tikken, of om je foundation op een later moment aan te brengen.

Het pigment op de ogen ziet er nog wel aardig uit voor een budget quattro! Ik vind vooral de bruine tint, die tevens ook het best gepigmenteerd is op de swatches, het mooist uitkomen op mijn oogleden.

Conclusie: Ik vind het geen musthave quattro, maar ik vind het ook geen slecht quattro. Ik vind het gewoon allemaal een beetje mehh. Ik vind de meeste kleuren mooier ogen in de verpakking dan op de swatches en op de oogleden. Ik vind de bruine kleur wel echt een toppertje en die gebruik ik dan ook regelmatig.

Tags: