• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Absolute BRIGHT palette

Catrice Absolute BRIGHT palette

De naam vind ik totaal niet bij het palette passen, om meteen met de deur in huis te vallen. Bright? Waar? Ik zie een palette met een paar lichte, bijna pastelkleuren tinten, maar totaal geen tinten die ik vind passen bij de naam Bright. In de vorige schapsverandering van Catrice, kwam het Absolute Nude Palette erbij in het assortiment en dat werd meteen een ware hit. Regelmatig is het palette regelmatig uitverkocht als ik in een winkel van Kruidvat ben, dat is voor mij wel een teken dat het palette goed loopt. Ik heb weer een budgetreview klaarstaan, het is zo net een beetje en budgetweek op Belessa met alle nieuwe budgetproducten van Catrice. De nieuwe Lip Polishes & de Prime and Fine Anti Red Base kwamen ook al voorbij. 

De swatches vind ik redelijk gepigmenteerd voor een budget palette! De swatches blazen mij zeker niet weg, maar ik vind het pigment prima! Het pigment op de ogen is ook echt prima! Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of ik dit soort lichte tinten iets vind. Ik gebruik normaal gesproken veel bruin- en aardetinten op mijn ogen, dus dit palette is weer helemaal iets anders. Ik vind het wel leuk om eens een lichtere ooglook te dragen om af te wisselen, alleen mijn ‘signature look’ blijft toch wel bruintinten op mijn ogen, denk ik zo.

De nieuwste trend op één palet. Zes pasteltinten met zachte texturen en krachtige kleur, lange houdbaarheid en diverse effecten, variërend van licht glinsterend tot intens parelmoer. Maak een statement met pastel!

Look

Ik heb de witte kleur geheel links in het palette gebruik in mijn binnenste ooghoek + onder het wenkbrauwbot. De vierde kleur uit het palette, de donker roze tint heb ik aangebracht op het geheel bewegend ooglid en de donkerse kleur uit het palette in mijn crease. Ik ben zelf over de look met dit fijne budgetpalette wel erg tevreden. Ik vind deze lichte tinten dus wel erg leuk om mijn dagelijkse look mee af te wisselen. Ik zie alleen geen bright kleuren in het palette, dus de naam vind ik niet helemaal goed gekozen. De lichte pasteltinten had ik ook nog maar weinig in mijn stash zitten, dus ik ben er zeker blij mee!

Het Absolute Bright Eyeshadow Palette is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor een prijs van €4,99. De nieuwe producten van Catrice (en Essence) worden langzaamaan aangevuld in de schappen. 

Tags: