• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Beautifying Lip Smoother

Catrice Beautifying Lip Smoother

Gister liet ik in de video mijn nieuwe aanwinsten van de nieuwe collectie van Catrice zien. Ik kocht een aantal producten waar ik heel erg nieuwsgierig naar was. De schapsverandering brengt altijd een heleboel aandacht met zich mee en ik ben ook ieder half jaar weer benieuwd naar de nieuwe producten, naar de persberichten, maar vooral om ze in de schappen te zien liggen. Deze keer lagen ze heel erg snel bij mij in de schappen en komen de reviews eraan. Deze Beautifying Lip Smoother doet mij heel erg denken aan het lipproduct van Clarins, waar veel meiden lovend over zijn, maar waar ik nog niet over kan oordelen. Vandaag wél mijn oordeel over de in ieder geval beter geprijsd lipproduct van Catrice, die van Clarins blijft toch nog maar even op de wishlist staan nu ik het budget-zusje heb getest.

Beautifying Lip Smoother is een aanvulling op elke natuurlijke make-up look: een subtiele kleur in pastelroze en zachte nude tinten met een glanzende finish zorgen voor een mooie, verzorgde look. De Lip Smoother egaliseert zichtbaar fijne lijntjes rond de lippen voor een egaal resultaat. De flock applicator en de praktische tube maken het concept rond. 

De Catrice Beautifying Lip Smoother is verkrijgbaar in drie kleuren, een naturel kleur, peachy en een roze tint. Ik koos voor de roze tint, omdat de peachy variant al uitverkocht was. De roze variant draagt de naam Cake Pop, een lekkere zoete naam dus.

De verpakking lijkt heel erg op die van Clarins, maar voor de rest vind ik de verpakking er prima uitzien. Simpel, maar wel herkenbaar. De geur is lekker zoet en een beetje caramelachtig. Best lekker vind ik de geur! De applicator is een soort sponsje waar de gloss naar bovenkomt door in de tube te knijpen.

POLYBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), OCTYLDODECANOL, SORBITAN OLIVATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, MICA, SILICA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), MYRISTYL LACTATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SACCHARIN, BHT, ALUMINA, ALUMINUM HYDROXIDE, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 47005 (YELLOW 10 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

De basis is op minerale olie, wat er voor kan zorgen dat sommige mensen dit niet willen gebruiken. Je kan namelijk verslaafd raken door lippenbalsem op basis van minerale oliën.

De Lip Smoother is een lipgloss met een heel subtiel tintje, maar is voor de rest totaal niet dekkend. Catrice beloofd dat de Lip Smoother je lippen verzorgt, glans geeft en je lijntjes bedekt. Ik vind de Lip Smoother ontzettend prettig aanvoelen op mijn lippen, lekker zacht en totaal niet plakkend. Ik merk er alleen totaal niks van dat de Lip Smoother er voor zorgt dat de fijne lijntjes op mijn lippen minder zichtbaar zijn.

Ik vind het een prettig glossje om in mijn tas te hebben om zo nu en dan iets op mijn lippen te smeren. Wel jammer dat de Lip Smoother op basis van minerale oliën is. Ik ben wel gevoelig om regelmatig mijn lippen in te smeren met iets, omdat ik het ‘naakte gevoel’ maar niks vind. Ik ben wel lichtelijk verslaafd aan lippenbalsems.. Deze lip smoother heeft zeker een plekje in mijn tas verdiend, doordat die mijn lippen ontzettend zacht maakt, verzorgt en voorziet van een gezond glansje.

Ben je opzoek naar een product met veel pigment? Of die de lijntjes bedekt/minder zichtbaar maakt, dan kan je dit product beter laten liggen. Ik vind de gloss fijn, maar niet perse beter/fijner dan een ander glossje of lippenbalm. Ik draag vaak of een lippenbalsem, of een lipstick met booming pigment. Ik heb niet zoiets van dit product vind ik helemaal geweldig én die moet je aanschaffen.

Verkrijgbaar in drie tinten bij Kruidvat en Trekpleister voor de prijs van €3,59 per stuk.