• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Berry Bradshaw Lipstick

Catrice Berry Bradshaw Lipstick

Eén van de nieuwste aanwinsten in het Catrice schap is deze donkere vampy lipstick Berry Bradshaw, die eigenlijk meer thuis hoort in een herfst- en of wintercollectie zou je denken. Ik moet zeggen dat ik zo’n donkere kleur met het mooie weer eigenlijk ook wel erg goed vindt staan. De lipsticks van Catrice zijn altijd top, ben enorm tevreden over deze lipsticks en van mij mag het lipstick assortiment nóg groter worden. 

Eigenlijk zou ik in eerste instantie zo’n donkere lipstickkleur niet pakken om op te doen in de lente. Ik zou eerder kiezen voor een zacht roze, of juist een knalroze of een mooie peachy lipstick. Donkerrood, wat eigenlijk ook wat neigt naar paars, zou ik meer voor de herfst/winter vinden. Het tegendeel is wel bewezen, want sinds ik deze lipstick heb gekocht, draag ik hem zeker wel regelmatig! Kan makkelijk met het lekkere zonnetje 😉

De Berry Bradshaw lipstick is onderdeel van de Catrice Ultimate Colour lijn en de lipsticks uit deze lijn, zijn echt top gepigmenteerd. Dit is tevens ook mijn favoriete lijn van de Catrice lipsticks. De lipstick smeert lekker romig, is lekker zacht voor mijn lippen en het pigment is top. Daarom houd ik zo van Catrice lipsticks! Kunnen er niet nog minsten 50 kleuren worden uitgebracht?

Krachtige, rijke kleuren met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur: kleuren op hun mooist – urenlang.

Ik ben heel erg blij met deze toevoeging aan het Catrice assortiment! Ik vind het geen alledaags of standaard kleurtje. De lipstick vind ik heel classy staan en hij valt lekker op door mijn huid- en haarkleur!

Ultimate Colour Lipstick – 340 Berry Bradshaw kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en of Trekpleister