• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Crème Fresh Graduation Blush

Catrice Crème Fresh Graduation Blush

Alle aandacht is nog steeds gevestigd op de nieuwe producten binnen het Essence en Catrice schap, maar laten wij vooral niet de mooie LE’s vergeten die uitkomen. Of producten in die LE die zeker de moeite waard zijn, zoals deze mooie blush mét ombre. De rest van de LE Crème Fresh spreekt mij niet aan, maar deze blush maakt het tegenvallen van de rest van de collectie weer een beetje goed. Kijk mee naar dit mooie plaatje van een blush én ook nog lekker betaalbaar met een prijs van €3,99. Ik vind pasteltinten erg moeilijk te combineren zowel in kleding maar ook bijvoorbeeld als ooglook op de ogen. Ik vind het geheel meestal erg flets worden en dat komt niet ten goede met mijn bleke huid.

Pastels en ’60 invloeden. De ontwerpers kiezen komend lente/zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner looks. Kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. De nieuwe Limited Edition “Crème Fresh” by CATRICE biedt hierop geïnspireerd een schitterende retrostijl in maart 2014. Daar zijn de 60’s – by CATRICE.

Graduation Blush: Futuristisch ombré. Deze blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is een waar hoogtepunt in de collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. Verkrijgbaar in één kleur: C01 Waterloo Sunrise.

Het pigment heeft mij echt heel erg verrast! De roze pigmentatie komt je tegemoet! Ik heb sowieso echt een zwak voor ombre blushes, dat is alleen al de reden dat ik deze blush in mijn mandje heb gelegd. Als de blush dan ook nog eens een topper is aan pigmentatie ben ik helemaal blij!

Het enige wat vervelend kan zijn is de poederigheid van de blush tijdens het aanbrengen. Wanneer je met je kwast over de poeder gaat stuift er van alles in het rond. Voorzichtig zijn is dus erg belangrijk bij deze blush.

Gegarandeerd lieve roze wangetjes met deze Waterloo Sunrise blush!

Conclusie: Ik ben erg blij met deze blush! Ik was alleen gevallen voor het mooie ombre effect en ik had nog heel even getwijfeld over de kleur. Roze is een kleur die soms heel heftig kan staan bij mijn haar en huidskleur, vaak kies ik toch meer voor een peachy kleur. Ik moet zeggen dat ik deze blush ook erg goed vind staan, niet te heftig, maar gewoon lieve roze wangetjes. Het poederige van de blush, zoals ik al eerder beschreef is wel vervelend en zou een nadeel kunnen zijn. Je moet daar wel even rekening houden met het aanbrengen. Voor de rest vind ik het echt een topper! De verpakking is erg prettig & de blush is ook nog eens prachtig!

Catrice Crème Fresh Graduation Blush in Waterloo Sunrise is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op deze blush komt uit een LE en is dus tijdelijk verkrijgbaar. De prijs van deze blush is €3,99!