• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Check & Tweed nagellakjes

Catrice Check & Tweed nagellakjes

Je kon van de week al de leuke quattro’s zien van de Check & Tweed LE, maar ik nam ook nog vier nagellakjes mee. Het komt nog maar weinig voor dat ik nagellakjes meeneem uit een limited edition van Essence of Catrice, maar deze lakjes vond ik heel erg mooi. Mooie herfsttinten, net waar ik zin in heb op dit moment! Er zijn vijf nagellakjes, maar er spraken mij er vier aan. De vijfde is een lichte tint en daar heb ik gewoon weinig mee.  De andere tinten spraken mij meteen aan, wat een prachtige tinten. Ik had eindelijk weer eens zin om mijn nagels te lakken door deze mooie herfsttinten. De verkoopsters vond het maar saaie kleuren vertelde ze, maar ik vind ze juist eindelijk eens mooi en bijzonder. Ik ben even klaar met de lichte tinten. Warme en donkere kleuren!

Style check. Deze kleuren zijn de ideale metgezellen voor het herfstseizoen en een absolute must voor stijlvolle nagels. Modern jachtgroen en grijsblauw ontmoeten  klassieke roestrood, camel en zachtroze – allemaal met een parelmoer finish. Het extra brede reservoirkwastje absorbeert precies de juiste hoeveelheid nagellak die nodig is voor een nagel en biedt een perfect resultaat zonder strepen. 

Verpakkingen

De verpakkingen zien er uit zoals wij van Catrice gewend zijn. Een prima nagellakflesje met een breed kwastje, zoals ik de kwastjes het liefst zie. Op de dop is een detail toegevoegd, namelijk het Britse ruitje.

Kleuren & swatche

Mind the Red is een prachtige warme oranje kleur, die ik erg bijzonder vind. Herfstkleuren zijn helemaal mijn ding, dus ik ben hier heel erg blij mee.

Britt Chick is een bruin rode tint, met een klein glittertje erin! Ik vind dit ook een heel mooi kleurtje

London Calling is een blauwe tint met glitters, die ik eerder een keer heb gezien voor mijn gevoel. Ik vind het geen vernieuwend lakje, dit vind ik van de vier kleuren die ik kocht de minst bijzondere tint. Ik ga hem zeker dragen, dat is het niet, maar had een mooiere tint verwacht.

Hyde in the Park is een mosgroene tint met heel veel glitters erin. Een beetje kerstachtig, maar echt een tof kleurtje. Deze kleur ga ik zeker veel dragen.

Conclusie

Wat een super toffe herfst-tinten! Ik ben vooral heel erg blij met de oranje, rode en de groene tint. De blauwe London Calling vind ik niet heel erg bijzonder. De meeste lakjes dekken al in één laagje, maar een tweede laagje is net wat mooier! Ik ben eindelijk weer eens enthousiast over een limited edition en met name de nagellakjes!

Verkrijgbaarheid en prijzen

De nagellakjes kosten €2,99 per stuk wat tegenwoordig normale prijzen zijn voor Catrice. Deze nagellakjes zijn onderdeel van de Limited Edition Check & Tweed die tijdelijk in de winkels liggen.

Tags: