• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Catrice – In a Rosegarden

Catrice – In a Rosegarden

Na het zien van de nieuwe persberichten van Catrice was ik gelijk enthousiast over deze lipstick Catrice – In a Rosegarden. In a Rosegarden is een kleur die mij meteen aansprak en ik moest hem hebben! Ergens deed hij mij een beetje denken aan MAC Please Me,  die ook nog heel hoog op de wishlist staan.  Jammer dat ik deze lipstick niet iedere dag kan dragen, door de #30dagenlipstickchallenge, want ik heb zo vermoeden dat als de challenge over is, dat ik deze lipstick er héél vaak bij ga pakken, want ik ben fan! Een mooie roze nude kleur, die mij niet al te bleek laat kijken gelukkig.

In a Rosegarden is een onderdeel van de prachtige Ultimate Colour lijn en dat is een lijn van Catrice waar ik heel veel liefde voor heb. Ik ben sowieso gek op lipstick, maar zoek je een mooie lipstick en wil je niet teveel geld uitgegeven? Dan raad ik je zeker deze lijn aan, want er zitten heel wat toppertjes in!

In a Rosegarden is een een bruine roze kleur die ik heel erg mooi vind. Niet te bruin, niet te licht roze, maar een mooie mix van kleuren die ik heel erg pretty vind. Nieuwsgierig? Op naar de swatches!

De swatch ziet er heel erg goed uit, wat een pigment en wat is de lipstick lekker romig. Hij glijdt over de huid heen en ook over de lippen. Lekker romig dus, maar niet te, want de lipstick blijft wel goed zitten. Een uur over vijf bleef de lipstick prima zitten. Uitgebreid tafelen overleeft de lipstick niet, dus dan moet je hem zeker even bijwerken. Ik ben heel erg blij met deze nieuwe aanwinst in het schap van Catrice.

De kleur matcht heel erg mooi met mijn huid- en haarkleur en ik kan alleen maar lovend zijn over deze lipstick! voor €3,99 is deze lipstick van jou! Wat vind jij van deze mooie In a Rosegarden?