• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Een effectieve aanpak van pigmentvlekken met Hannah

Een effectieve aanpak van pigmentvlekken met Hannah

Ik heb al heel veel producten voorbij zien komen van Hannah op diverse blogs, lovende verhalen gelezen en tot op heden had ik zelf helemaal geen ervaring met Hannah.  Vandaag heb ik meteen een review van drie prachtige producten van Hannah namelijk het Opulence Serum, Fade Treatment en de Enzymatic Skin Peeling. Drie producten die effectief zouden moeten zijn voor pigmentvlekken en andere verkleuringen. Helaas heb ik redelijk grote pigmentvlek onder mijn oog en die zou ik heel graag willen verminderen.

Pigmentvlekken en andere huidverkleuringen ontstaan door verschillende oorzaken. Een grote boosdoener is de zon. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat met name door het feit dat steeds meer mensen te agressieve of te sterk prikkelende cosmeticaproducten gebruiken die de hoornlaag aantasten, steeds meer huiden met pigmentproblemen ontstaan. hannah® heeft een effectief stappenplan ontwikkeld. Hiermee pak je hyperpigmentatie en andere huidverkleuringen opmeerdere fronten diep bij de kern aan op een milde en zeer effectieve wijze, zonder de huid te beschadigen. Pigmentvlekken ontstaan door UV-straling, in combinatie met hormonale veranderingen, huidirritaties, insectenbeten en littekens etc. Het gebruik van agressieve cosmeticaproducten werkt de vorming van pigmentproblemen in de hand. Te sterk prikkelende werkstoffen zoals crèmes met vitamine A-zuur, chemische peelings, huidoplichtende ingrediënten en te hoge gehaltes retinol maken de hoornlaag van de huid dun en daarmee kwetsbaar.

Verpakkingen:

De verpakkingen van de producten ogen heel erg luxe. Dit zijn één van de luxere producten die ik ooit heb gebruikt voor mijn huid. Ik vind de verpakkingen er prima uitzien

Een effectieve aanpak van pigmentvlekken? Drie stappen met Hannah®

Wie pigmentvlekken daadwerkelijk effectief en vooral diep bij de kern wil aanpakken, zal op meerdere fronten te werk moeten gaan. hannah® is er voorstander van om de huid in tact te laten met respect voor de hoornlaag. Met hannah® Enzymatic Skin Peeling wordt de huid eerst goed ontvankelijk gemaakt. Met hannah® Opulence Serum geef je huid bovendien een stevige collageenboost dankzij pure vitamine C! Door vervolgens hannah® Fade Treatment te gebruiken help je de vorming van nieuwe pigmentvlekken voorkomen tijdens elk seizoen

Enzymatic Skin Peeling

Een huid die verdikt is door de zon, neemt huidverbeterende werkstoffen minder goed op. Door de huid vooraf te exfoliëren met hannah® Enzymatic Skin Peeling worden dode huidcellen op een milde maar effectieve wijze verwijderd. Deze milde peelingcrème werkt op basis van een enzymatische werking en werkt dus peelend op de huid. De sojaproteïnen in deze zachte peeling werken daarnaast beschermend bij hormoongerelateerde verouderingsprocessen. Dankzij aminen zorgt deze peeling voor een regulatie van de pH-waarde. De samenstelling bevat tevens jojoba olie dat de zuurmantel van de huid reguleert, de spankracht verhoogt en dat tonifiërend werkt. Deze rijke peelingcrème bevat verder diverse huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals tarwekiemolie, tocopherol (vitamine E) hamamelis en palmitine- en stearinezuur. De formule kan zelfs worden gebruikt voor de zeer gevoelige huid en kan naast gezicht, hals en decolleté, ook worden aangebracht op de tere huid rondom de ogen. Een behandeling met hannah® Enzymatic Skin Peeling zorgt voor een diep gereinigde, gladde, zachte en bovenal optimaal ontvankelijke huid.

Hydrogenated Polydecane, Ascorbyl Tertaisopalmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Humulus Lupulus Strobile, Dunaliella Salina Extract

Mijn ervaring:

Ik vind deze skin peeling van Hannah heel erg prettig! Mijn dode huidcellen worden op een milde manier verwijderd en ondanks mijn gevoelige huid, krijg ik geen last van irritaties, door de heerlijk zachte peeling. Na het gebruik van deze peeling voelt mijn aan als een babyhuidje en ik ben erg onder de indruk van deze fijne zachte peeling. Ik heb vaak gebruikt gemaakt van peelings die niet prettig aanvoelde op mijn gevoelige gezicht, maar deze Enzymatic Skin Peeling is perfect voor alle huidtypes! In het begin voel ik de peeling wat prikken, maar dat is totaal geen vervelend gevoel. Ik vind het gevoel van prikken wel een fijn gevoel en het idee dat het product ook goed zijn werk doet. Ik rul de peeling na een aantal minuten van mijn gezicht af en maak alles nog even schoon met een lauwwarm washandje.

Hannah Opulence Serum

Het hannah® Opulence Serum is een effectieve teint- en huidverbeteraar. Dit geavanceerde serum bevat een uitgekiende mix van hoogwaardige werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en die haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen. De formule bevat het ingrediënt WonderlightTM in combinatie met de werkstof IBR-CLC® (= een kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol). Deze unieke combinatie pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en vooral diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het onderhuids bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Ik was heel erg nieuwsgierig naar dit product, want ik ben de laatste tijd dol op serums. Zo gebruikte ik nooit serums omdat ik altijd dacht dat mijn huid er vet van werd, maar daar is echt niets van waar. Dit serum bevat 20 % in olie oplosbare Vitamine C (ascorbyl tetraisopalmitate). Op de site van Jetske kan je heel veel lezen over Vitamine C voor de huid)

Mijn ervaring:

Het serum voelt totaal niet vet aan met het aanbrengen op mijn gezicht en laat zich goed verdelen over mijn gezicht heen. Serums kunnen wat vet ogen en aanvoelen op de huid, maar daar heb ik met deze Opulence serum zeker geen last van. Mijn huid gaat meteen stralen naar het gebruik van deze serum en voelt erg prettig en gehydrateerd aan. Ik heb zelf het idee dat de serum meteen gaat werken zodra deze in contact komt met mijn huid. Ik heb in de ochtend wel eens last van een trekkerig gevoel en met namen op mijn voorhoofd. Het
lijkt dat mijn huid op dat moment extra droog is en deze serum heeft het droge en trekkigere gevoel meteen laten verdwijnen. Mijn huid voelt gevoed en heel erg gezond aan na het gebruik van het Opulence serum. Ik heb het idee dat mijn pigmentvlek ook wat minder wordt, maar ik durf nog niet te zeggen of mijn pigmentvlek geheel zal verdwijnen. Ik vind het al prettig dat ik de pigmentvlek minder zie worden en over twee maanden hoop ik nog meer effect te zien wat het oplichten van de pigmentvlek.

Hannah Fade Treatment (SPF 10)

Om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te helpen voorkomen, biedt hannah® met Fade Treatment een doelgerichte formule die de vorming van huidverkleuringen als gevolg van UV-straling genadeloos en effectief tegengaat, dankzij de toevoeging van natuurlijk zoethoutextract. Deze werkstof heeft een krachtige, werking op de enzymen die in de huid aanwezig zijn en het pakt pigmentafwijkingen zonder pardon aan. Tevens heeft het een anti-irriterende en antiallergische werking en is daarmee ook zeer goed plaatselijk te gebruiken bij kleine huidirritaties. Zoethoutextract pakt huidverkleuringen zowel van binnenuit (bij de kern, daar waar ze ontstaan) aan, als van buitenaf (als deze reeds aanwezig zijn). Daarmee heeft dit geavanceerde ingrediënt zowel een probleemoplossende als preventieve werking bij hyperpigmentatie. Dankzij de SPF 10 en toegevoegde macadamianootolie wordt intensief verzacht.

Mijn ervaring:

Deze fade treatment breng ik aan over mijn gewone dagcrème om mijn gezicht van een extra laagje Sun Protection te voorzien. Mijn huid is erg gevoelig voor pigmentvlekken, dus ik wil deze goed mogelijk verzorgen, verminderen en zorgen dat er niet nog meer pigmentvlekken bij komen. Deze fade treatment is een dunne crème met een SPF 10, die eigenlijk voor mijn lichte huid te laag is. Ik vind de crème heel erg prettig aanvoelen en in combinatie met de peeling en het serum vind ik het een heel fijn product. Het enige nadeel vind ik dus de SPF. Gelukkig verkoopt Hannah ook nog twee Sun Perfections die meer SPF bevatten en meer geschikt zijn voor mijn huidtype.

Verkoopprijzen en voor meer informatie over deze producten en verkooppunten verwijs ik je naar deze website: www.huidcoach.nl

  • Hannah® Enzymatic Skin Peeling € 31,50/40 ml
  • Hannah® Opulence Serum € 79,00/30 ml
  • Hannah® Fade Treatment € 59,00/75 ml
Tags: