• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
New in | Laarsjes van Next

New in | Laarsjes van Next

Ik was nog op zoek naar een mooi paar nettere laarsjes in een lichtere tint. Ik ben een heel groot fan van zwarte laarsjes en meestal zwicht ik dan ook voor nog een paar zwarte laarsjes die net wat anders zijn dan de andere die al in de kast staan.. Deze keer niet en ik ging voor deze mooie laarsjes van Next, die ook nog eens goed betaalbaar zijn! 40 euro vind ik namelijk geen geld voor een fijn paar laarsjes. Ze zitten heel erg lekker, staan eigenlijk verrassend goed bij veel outfits en het enige waar ik aan moet wennen is het kleine hakje! Ik heb hele lange tijd alleen maar op sneakers en hele platte schoenen gelopen, dus dit is (lach vooral heel erg hard als ik dit zeg) al hoog voor mij. Wat vinden jullie ervan?

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst. De kleur is echt perfect, waarom heb ik niet eerder voor dit soort beige/nude kleurige laarsjes gekozen? Waarom kies ik toch altijd voor het veilige zwart. Next is een goed betaalbaar merk en ik vind het leuk om te zien dat ik het steeds meer tegenkom.

Ik vind het slangen reliëf, zoals ik het even noem erg leuk om de laars. Van veraf zie je het niet, maar van dichtbij zie je een mooi patroon en dat maakt voor mij de laars helemaal af. I’m happy!

Deze laarsjes kosten €40 en dat vind ik een mooie prijs voor een fijn laarsje! Nog even wennen aan de hak en ik kan ermee rond rennen. De laarsjes zijn hier te bestellen! (UPDATE: uitverkocht op het moment)

Tags: