• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice | Made To Stay Smoothing Lip Polish Strawberry’s Secret & Mission PINKpossible.

Catrice | Made To Stay Smoothing Lip Polish Strawberry’s Secret & Mission PINKpossible.

Het is weer tijd voor de halfjaarlijkse schapsverandering van de budgetmerken Catrice en Essence. Ik scoorde al een paar nieuwe Catrice producten, maar de producten van Essence laten hier nog even op zich wachten. Ik ga van de week eens even op pad om te kijken of de producten inmiddels aangevuld zijn, zodat ik producten kan gaan reviewen. Op mijn wishlist stond het nieuwe palette die lijkt op het Nude palette, de Prime and Fine anti-red base voor mijn áltijd rode wangen en de nieuwe lipproducten. Ook wilde ik even een kijkje nemen bij de nieuwe nagellakjes! Het meest nieuwsgierig was ik naar de Made To Stay Smoothing Lip Polish die mij heel sterk doen denken aan de Apocalips van Rimmel. De Made To Stay Smoothing Lip Polish is nieuw in het Catrice vak en Catrice heeft zes kleuren Lip Polishes uitgebracht. Ik nam er twee mee namelijk 030 Strawberry’s Secret & 060 Mission PINKpossible.

Prachtige, heldere kleuren die tot wel 8 uur blijven zitten. Made To Stay Smoothing Lip Polish biedt drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Dankzij de zachte flock applicator is nauwkeurig aanbrengen snel en gemakkelijk. Made To Stay Smoothing Lip Polish droogt lippen niet uit en laat geen plakkerig gevoel achter.

Allereerst vind ik de nieuwe Lip Polishes ruiken naar zo’n snoepzakje van vroeger, waar twee kleuren poeder in zaten en die met een eetbaarstokje eruit kan lepelen. Even geen idee hoe dat zakje snoep heet, maar de geur herkende ik gelijk! Ze ruiken dus nogal zoet.

De roze/peachy kleur: 030 Strawberry’s Secret en de fel roze tint 060 Mission PINKpossible. Wat een goed pigment! Vooral de fel roze Mission PinkPossible (geweldige naam trouwens) is echt heel goed gepigmenteerd. Strawberry’s secret is goed gepigmenteerd, maar minder dan Mission PinkPossible.

Beide kleurtjes vind ik erg fijn! Strawberry’s Secret vind ik echt een kleurtje voor dagelijks gebruik en Mission PinkPossible is wat heftiger, dus die kan prima voor een avondje uit.

De Lip Polishes plakken gelukkig niet, daar ben ik zelf altijd wat huiverig voor mij dit soort producten. Ze blijven dus prima zitten, je moet voor de donkere Mission PinkPossible er wel even afboenen, want de lip polish stained echt in je lippen. Ik vind deze nieuwe lipproducten zeker een aanwinst voor in het drogerijschap én lekker budget.

De nieuwe producten worden langzaamaan aangevuld bij de schappen van Catrice. Nog niet overal is de nieuwe collectie verkrijgbaar, maar neem zeker eens een kijkje als je graag nieuwe producten van Catrice, of misschien Essence  wil hebben. Essence is altijd wat langzamer bij mij in de stad met het plaatsen van de nieuwe collectie. Ik hoop deze producten snel te kunnen bemachtigen.

De Made To Stay Smoothing Lip Polish zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €4,99 per stuk, wat ik een prima prijsje vind!