• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice | MATTraction lipstick

Catrice | MATTraction lipstick

Catrice heeft weer wat producten uit de schappen gehaald, maar ook weer nieuwe producten toegevoegd. MATTraction is een nieuwe lipstick in het assortiment, een mooie matte! Ik vind matte lipsticks echt heel erg mooi, maar ze moeten wel fijn aanvoelen op je lippen. Ruby Woo vind ik een prachtige lipstick van MAC, maar ik vind de structuur toch niet fijn aanvoelen, waardoor ik de lipstick niet heel erg snel pak. Ik was benieuwd of de structuur van de mooie MATTraction beter is.

Verpakking

De Ultimate Colourlijn van Catrice komen in zwarte verpakking. Totaal niks bijzonders aan de verpakking, maar voor mij hoeft al die poespas niet als het een fijne lipstick is. Catrice behoort toch wel tot mijn favoriete merk voor lipsticks. Essence doet het minder goed bij mij, maar van de lipsticks van Catrice ben ik groot fan!

Swatch & houdbaarheid

De swatch ziet er echt heel erg goed uit! Het pigment is top en de structuur is niet zo stroef als de meeste lipsticks. Ook op mijn lippen voelt de lipstick prima aan en de lipstick brengt trouwens ook nog eens makkelijk aan. Rode lipsticks die een mooi kleurtje hebben zijn lastig te vinden, maar MATTraction vind ik hele mooie bijzondere kleur, vooral omdat de kleur ook nog matte is. Matte en rood dat is een perfecte combinatie wat mij betreft. De lipstick blijft een paar uur prima zitten. Na het eten kunnen je lippen wel een nieuwe laag gebruiken!

Conclusie

Ik kan kort zijn over deze lipstick! Dit is echt een perfecte rode lipstick en ik vind hem nog fijner dan mijn MAC lipstick Ruby Woo. Deze lipstick voelt fijn aan op je lippen en droogt je lippen niet al teveel uit!

Verkrijgbaarheid

De Ultimate Colour Lipstick in de kleur MATTraction is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat voor een prijs van €3,99.

Tags: