• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice Metallure | LE

Catrice Metallure | LE

Al heel wat maanden ben ik niet meer onder de indruk van de LE’s van Catrice (en of Essence). Maandenlang heb ik maar enkele producten uit de collecties gekocht en vaak werd ik al niet enthousiast van het persbericht. Nu was ik al super enthousiast van het persbericht en in de winkel zag het er ook nog eens tof uit. Ik nam een paar producten mee uit het schap en maakte meteen gebruik van de 20% kortingsavond met de bonnetjes op de woensdagavond. Ik ben normaal gesproken niet zo van de metallic kleurtjes, maar deze gemarbelde oogschaduws bijvoorbeeld zagen er te mooi uit om niet mee te nemen. 

De verpakkingen doen mijn heel erg denken aan luxe producten, dus dat heeft Catrice heel erg goed voor elkaar. Als je de verpakkingen in eerste instantie ziet zonder het merk te zien, dan zou het zo van een duurder merk kunenn komen wat bij de parfumerie te koop is. Het komt door door die mooie (rose)gouden verpakking

Er zijn drie lipsticks in deze collectie, maar de derde sprak mij niet aan. De derde is een hele lichte tint, die mij waarschijnlijk niet zal staan. Ik ben gewoon meer van de felle kleurtjes. Het pigment en de kwaliteit van deze lipsticks zijn echt geweldig! Ik ben hier echt heel erg blij mee en de lipsticks gaan zeker goed gebruikt worden. De lipsticks kosten €3,99 per stuk.

Alluring red, een prachtig rode dekkende lipstick, die ook nog eens zijdezacht aanvoelt!

De lipsticks blijven zo’n drie uur zitten en ik heb vandaag al heel wat complimenten gehad over de lipsticks. Veel mensen dachten dat ik hele dure lipstick droeg en ze geloofde het niet dat deze lipstick maar €3,99 per stuk kosten.

De bronzer is denk ik net als de oogschaduws heel erg gewild door de mooie structuur en de goede kwaliteit! De oogschaduw vind ik voor mijn doen wel wat te glitterig. Ik ben niet zo van de chunky glitter en ik moet nog wel wennen aan de kleuren van de oogschaduw. Ook merk ik met het aanbrengen op de oogleden dat de kleuren op de oogleden heel erg op elkaar lijken. De bronzer heeft zo’n mooie warme kleur, daar ben ik erg blij mee!

De Catrice Metallure collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Helaas zijn de producten in gelimiteerde opgaves verkrijgbaar. Mocht je uit deze collectie iets willen hebben, dan zou ik er snel bij zijn als ik jou was. Ik vind de lipsticks en de bronzer echt een aanrader! De oogschaduws vind ik in de verpakking mooier dan op mijn oogleden. Dan vind ik ze wat tegenvallen!

Tags: