• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Cherry Bloom N°18

Cherry Bloom N°18

Een charmante mix van kersenbloesem, framboos en blond hout. Dat klinkt toch al gewoon overheerlijk? Ik had het er al eventjes over in het artikel van See by Chloé, dat ik niet snel gek ben op een parfum. Vorige week had ik opeens twee nieuwe parfums waar ik helemaal wild van bent. Zo vind je een tijd geen luchtjes omdat je niets lekker vindt en nu heb je twee nieuwe <3.

Deze variant is een stuk goedkoper dan mijn andere nieuwe liefde See by Chloé. Tevens is dit ook weer een bewijs dat budget luchtjes ook heerlijk kunnen zijn.  Ik heb al eerder een versie opgemaakt van The Master Perfumer, namelijk Amber. Die heb ik ook weer opnieuw aangeschaft en zelfs ook al een keer weggeven voor een verjaardag.

Met het uiterlijk van de parfum is het dik in orde. Ik ben gek op de sierletters op het flesje, het roze etiket en de lieve uitstraling.

Cherry Bloom heeft kersenbloesem, framboos en blond hout als geurnoten.  Het parfum ruikt eerst heel erg bloemig en fris. De kersenbloesem, maar ook de framboos ruik je erg goed. Wanneer je de parfum wat langer draagt wordt  de geur wat minder zoet, maar komt er een warme geur van blond hout in de plaats van de zoetige geur.

Cherry Bloom N°18 (50ml) is te koop bij Kruidvat voor de leuke prijs van €7,99. Heerlijk voor jezelf, maar ook tevens leuk om cadeau te geven!

(Bron bloemenfoto)

Tags: