• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Clarks Original Desert Boots

Clarks Original Desert Boots

De Clarks Original Desert Boots staan al een hele lange tijd op mijn wishlist. Ik heb ze meerdere keren gepast, maar uit mijn hoofd gezet omdat ik ze best wel duur vond. 130 euro voor ‘gewone zwarte schoentjes’ dat vond ik toch veel! Ik kreeg deze schoenen maar niet uit mijn hoofd en tijdens een weekend Zwolle kocht Tim deze schoenen voor mij als verlaat kerstcadeautje. Ahhhh ik ben zo blij! Ik word nog steeds gelukkig als ik naar mijn schoenen kijken. Dat klinkt heel erg materialistisch, maar ik kan echt oprecht gelukkig worden van spullen. Klinkt misschien gek, maar het is wel eerlijk 😉

Ik vind ze zelf echt super mooi en ze zitten ook nog eens heel erg lekker! Ik hoefde ze ook helemaal niet lang in te lopen dat is iets wat ik eigenlijk wel had verwacht. De Clarks Original Desert Boots zijn o.a. verkrijgbaar bij Front Runner. Tim vind deze schoenen echt niet mooi, maar hij was wel zo lief om ze te kopen voor mij! Ik vind ze zelf wel erg tof en ze zijn heel erg makkelijk te combineren.

Kleine preview van een OOTD die van de week online komt!

Ik vind ze zelfs onder een (zwart) jurkje erg leuk staan! Van het weekend droeg ik ze onder een bloemenjurkje bijvoorbeeld. Ik denk dat het wel schoenen zijn waar je van moet houden en het is op dit moment (of misschien al geweest en ben ik erg laat) een trend. De zandkleurige desert boots vind ik ook erg mooi!

Tags: