• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
China Glaze – Active Colour Collection

China Glaze – Active Colour Collection

China Glaze is een merk waar ik een paar jaar geleden heel veel nagellak van had. Waar ik collecties van kocht en waar ik heel veel lakjes van heb gebruikt, heb opgemaakt, heb liefgehad en weer heb doorverkocht en heb weggegeven. Op een gegeven moment had ik veel te veel nagellak en deed ik er amper iets mee. China Glaze was toen die tijd dat ik gek was op nagellak, één van mijn favoriete merken. Ik ben het merk eigenlijk eerlijk gezegd een beetje uit het oog verloren tot ik een leuke mail in mijn inbox aantrof. De China Glaze Active Colour collectie is één van de nieuwste collectie van China Glaze . De China Glaze Active Colour collectie zijn nagellakjes met een treatment in één. De nagellakken bevatten actieve ingrediënten om je nagels te verzorgen, te herstellen en te versterken en tevens meteen te voorzien van een leuk kleurtje. De Active Colour collectie bevat mooie, zachte kleuren voor de lente.

Ik vind het heel erg leuk om weer wat van China Glaze te zien en wat is het toch zonde eigenlijk dat ik het merk uit het oog ben verloren. China Glaze heeft namelijk hele goede kwaliteit aan nagellakken. Het assortiment is heel erg groot en alle kleuren zijn aanwezig. Er zijn vaste collecties maar ook tijdelijke collecties.

‘China Glaze volgens Pretty Polish‘ De nagellak van het Amerikaanse merk China Glaze heeft alles wat je van een kwalitatief goede lak mag verwachten. Door de goede dekking ben je snel klaar met het aanbrengen. Na één laag heb je meteen al mooie nagels. Daarnaast droogt het ook nog eens snel. Zo ben je niet al te veel tijd kwijt om er goed uit te zien. En je hebt er ook nog eens meer dan één enkel avondje plezier van. Want de nagellak blijft lang zitten. Jij wilt toch ook dat je nagels voor langere tijd mooi blijven?

 Behalve een lak is de China Glaze ook een nagelverharder. Je nagels worden er hard en sterk van. Zo zien je handen er compleet verzorgd uit. Deze nagelverzorging is een bonus naast de mooie kleur die je nagels krijgen. Want die mooie kleur krijg je zonder twijfel. De collectie van China Glaze bestaat uit een groot aantal kleuren. Kies voor vrolijk blauw of roze tijdens een lekkere zomerse dag. En wat dacht je van verleidelijk rood? Deze klassieke kleur doet het nog steeds goed. Maar ook kun je kiezen voor nagellak dat extra feestelijk is. Met de lak met glitters steel je meteen de show.

Active Colour Collection

De collectie bestaat uit vijf zachte kleuren nagellakken die erg mooi zijn in de lente. Lila/paars zie je de laatste tijd heel erg veel dus ik vind het erg leuk dat er ook een paars lakje in deze collectie zit.

A nude awakening – het perfecte nudekleurtje wat ook goed bij mijn huidskleur past. Nude nagellakjes zijn vaak erg lastig maar deze vind ik heel erg mooi!

Preserve in Pink –  is een lieflijk roze kleurtje die al snel bij iedere outfit past. Echt een mooi kleurtje wat je al snel altijd op kan doen

Made for peach other – vind ik één van de mooiste lakken uit de collectie. Ik krijg hier echt zo’n zomers gevoel van, heerlijk! De naam is toch ook echt geweldig?

Retreat Yourself – is een heel erg tof paars lakje, die ik heel erg mooi vind. Ik ga hem zeker vaak dragen in de zomer! Dit nagellakje dekt trouwens met één laagje al behoorlijk goed!

For Coral Support – Dit vind ik echt een prachtig kleurtje voor zowel op je tenen als op je handen in de zomer.