• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Coconut Body Butter | The Body Shop

Coconut Body Butter | The Body Shop

Body butters van TBS daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Ik vind de bodybutter zo zacht aanvoelen op mijn huid en ze voeden mijn huid zoals ik dat wil. Ik heb ontzettend droge benen en niets werkt beter dan deze body butters. Ik koop meestal de kleine verpakkingen, omdat ik het fijn vind om meerdere geuren te proberen. Laatst kocht ik een body butter die ik nog nooit eerder had geprobeerd, namelijk de kokos-versie. Kokos wordt vaak beschouwd als een zomergeur, maar ik vind het heerlijk om in de winter kokos te ruiken.

Beschrijving TBS: Intensief verzorgende bodycrème met pure, biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie van de eerste persing en andere luxueuze ingrediënten. Trekt snel in, en helpt de huid te verzorgen en zacht en glad te houden. Werkt tot 24 uur lang vochtregulerend.

Heerlijk om je na het douche in te smeren met deze body butter. Deze body butter blijf je ook even ruiken en ik vind dat de kokosgeur niet overheerst. Je moet wel degelijk van kokos houden wil je deze body butter lekker vinden. The body shop adviseert ook om andere productenvan de kokos-lijn te gebruiken met deze body butter, omdat de geur dan in laagjes wordt opgebouwd. De geur wordt dan versterkt en blijft langer aanwezig.

Ingrediënten:  Aqua (water), Butyrospermum Parkii Butter (sheaboter), Cyclomethicone, Glycerin (glycerine), Theobroma Cacao Butter (cacaoboter), Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil (kokosolie), Bertholletia Excelsa Oil (paranotenolie), Dimethicone, Lanolin Alcohol (lanoline-alcohol), Trihydroxystearin, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Parfum, p-Anisic Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Caramel (kleurstof).

De Coconut body butter 50 ml kost 6 euro en je kan deze body butter online kopen of in de winkel. Er is ook een grote body butter waar 200 ml in zit en deze kost 16 euro. Als deze op is koop ik hem zeker opnieuw. Heerlijk in combinatie met de kokos-showergel!