Coconut Body Butter | The Body Shop

Body butters van TBS daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Ik vind de bodybutter zo zacht aanvoelen op mijn huid en ze voeden mijn huid zoals ik dat wil. Ik heb ontzettend droge benen en niets werkt beter dan deze body butters. Ik koop meestal de kleine verpakkingen, omdat ik het fijn vind om meerdere geuren te proberen. Laatst kocht ik een body butter die ik nog nooit eerder had geprobeerd, namelijk de kokos-versie. Kokos wordt vaak beschouwd als een zomergeur, maar ik vind het heerlijk om in de winter kokos te ruiken.

Beschrijving TBS: Intensief verzorgende bodycrème met pure, biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie van de eerste persing en andere luxueuze ingrediënten. Trekt snel in, en helpt de huid te verzorgen en zacht en glad te houden. Werkt tot 24 uur lang vochtregulerend.

Heerlijk om je na het douche in te smeren met deze body butter. Deze body butter blijf je ook even ruiken en ik vind dat de kokosgeur niet overheerst. Je moet wel degelijk van kokos houden wil je deze body butter lekker vinden. The body shop adviseert ook om andere productenvan de kokos-lijn te gebruiken met deze body butter, omdat de geur dan in laagjes wordt opgebouwd. De geur wordt dan versterkt en blijft langer aanwezig.

Ingrediënten:  Aqua (water), Butyrospermum Parkii Butter (sheaboter), Cyclomethicone, Glycerin (glycerine), Theobroma Cacao Butter (cacaoboter), Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil (kokosolie), Bertholletia Excelsa Oil (paranotenolie), Dimethicone, Lanolin Alcohol (lanoline-alcohol), Trihydroxystearin, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Parfum, p-Anisic Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Caramel (kleurstof).

De Coconut Body Butter van The Body Shop 50 ml kost 6 euro en je kan deze body butter online kopen of in de winkel. Er is ook een grote body butter waar 200 ml in zit en deze kost 16 euro. Als deze op is koop ik hem zeker opnieuw. Heerlijk in combinatie met de kokos-showergel!

Share:

22 Reacties

 1. 18 november 2012 / 09:23

  Ik hou niet van kokosnoot…ik wordt er misselijk van ^^

 2. 18 november 2012 / 09:24

  Kokos is niet mijn favoriet nee, vind het vaak te overheersend.

 3. 18 november 2012 / 09:48

  Deze lijkt me lekker. Ik heb nu die van Chocomania, maar vind hem niet zo… hij is veel te dik 🙁

 4. 18 november 2012 / 10:13

  Ik ben dól op kokos, dus deze móet ik binnenkort eens gaan proberen!

 5. 18 november 2012 / 11:16

  Deze lijkt me erg lekker! Kokos is voor mij echt een geur waar ik zin in moet hebben.. Ik gebruik nu de kokos douchegel van de Yves rocher en die is ook erg fijn!

 6. 18 november 2012 / 11:18

  Ik ben dol op kokos en heb toevallig al zo’n grote pot klaar liggen voor als mijn huidige bodybutter pot (brazil nut) op is 🙂

 7. 18 november 2012 / 11:21

  Deze is lekker! ik heb hem laatst geroken en die geur is echt lekkerr!!

 8. 18 november 2012 / 11:56

  Hmm, lijkt me heel lekker! Snel een keertje ruiken 🙂

 9. Wendy (B)
  18 november 2012 / 12:19

  Is een bodybutter zoveel beter dan een gewone bodylotion als je nogal een droge huid hebt?

  • 18 november 2012 / 13:13

   Ik vind dat een body butter veel meer voedt dan een body lotion! Heb je zelf ook een droge huid?

   • Wendy (B)
    18 november 2012 / 13:48

    Ja, mijn benen zijn het droogst.
    Ik heb nog nooit een bodybutter gebruikt omdat ik denk dat het te vettig is om te smeren (dat het lang duurt eer het intrekt).

    • 18 november 2012 / 20:12

     Ik vind een body butter wel fijner dan een bodylotion voor mijn droge benen.

     Ik smeer het in als ik gedoucht heb en laat het dan even intrekken. Ik zou als ik jou was het gewoon eens proberen of het misschien ook iets voor jou is. Bij de Action heb je bijvoorbeeld voor niet zoveel geld ook al een body butter.

     • Wendy (B)
      18 november 2012 / 20:21

      Ok, het kan nooit kwaad om eens iets te proberen he 🙂
      Misschien eens bij The Body Shop kijken voor een klein doosje.
      Welke geur dat ik ga nemen, dat weet ik nog niet.
      Ik laat je zeker nog wat weten na het testen!

      • 18 november 2012 / 20:37

       Nee daarom! Een klein potje kost bij de tbs 6 euro. Je moet maar kijken wat voor bedrag je er voor over heb om iets te testen. Heel veel succes ermee. Laat het mij maar weten inderdaad, vind het erg leuk om te horen hoe lezeressen producten ervaren! 🙂

       • Wendy (B)
        18 november 2012 / 20:51

        Misschien kan ik het op mijn wishlist zetten 😉
        Of tijdens de koopjesperiode eentje vinden daar.
        Heb jij ervaring met de bodybutter van Action?
        Ik vind het leuk als ik goede, interessante en leuke artikels lees.
        Dat maakt me nieuwsgierig!
        Eerst zou ik eigenlijk beetje de produkten moeten opgebruiken dat ik heb 😉
        Maar ik heb al vanalles in mijn hoofd op aanraden van anderen!

 10. 18 november 2012 / 12:30

  Mmmm hij lijkt me best wel lekker! Mij lijkt de chocolade versie ook erg lekker! 🙂

 11. 18 november 2012 / 14:11

  Ohhh kokos, die lijkt me ZO heerlijk ruiken!! Ik heb Olive en eentje met Chocolade, die zijn ook zo lekker ^_^

 12. 18 november 2012 / 14:12

  Body butters zijn geweldig en deze is vast erg fijn, maar ik heb helaas iets tegen de geur van kokos:(

 13. 18 november 2012 / 18:56

  Kokos is altijd lekker in butters, ook er fijn 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx