• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Coconut-oil als (make-up) reiniger

Coconut-oil als (make-up) reiniger

Coconut oil, oftewel kokosolie heeft een heleboel verschillende doeleindes en ik gebruik deze versie (gekocht bij de Tuinen) als (make-up) reiniger voor mijn huid. Ik heb een hele gevoelige huid en ik heb talloze reinigers geprobeerd voor mijn huid te reinigen. De meeste reinigers zijn te agressief voor mijn huid en veroorzaken irritaties en roodheden. Heel wat geld heb ik uitgegeven aan het ontdekken van fijne reinigers. Ik weet inmiddels wel wat fijne reinigingsproducten zijn (zoals deze of deze), maar toch blijf ik nieuwsgierig naar een reiniger die én mijn make-up afhaalt en én mijn huid zacht maakt en verzorgt. Ik heb een heleboel goede dingen gelezen over je huid reinigen met pure kokosolie en dat wilde ik eens proberen. Na één keer mijn make-up ermee afgehaald te hebben, was ik verkocht! Wat een heerlijke ontdekking en ik doe de laatste tijd niet anders!

Perfectly Pure Coconut olie (kokosolie) is een pure onbewerkte kokosolie die alle goede stoffen afkomstig uit de kokosnoot nog bevat. De gezonde olie is een ideale vervanging voor boter tijdens het bakken, braden, wokken en frituren.

Perfectly Pure Coconut olie:

 •  Is puur en onbewerkt
 •  Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 •  Bevat 0% transvetzuren
 •  Levert minder calorieën dan de meeste andere oliën
 •  Bevat bijna 50% laurinezuur
 •  Is licht verteerbaar
 •  Bevat essentiële vetzuren
 •  Zeer geschikt om mee te koken
 •  Zeer geschikt voor huid en haar

Ik heb kokosolie nog nooit geprobeerd om mee te koken, bakken en of frituren. Daar heb ik nog geen ervaring mee. Ik heb de kokosolie als haarmasker gebruikt en dat vind ik erg prettig werken! Ik moest er wel even aan wennen, doordat mijn haar niet zo zacht aanvoelt als na een gewoon masker. Kokosolie is een puur product, waar je haar wel zacht wordt maar dan op een andere manier. De werking waar ik het meest van onder de indruk ben is toch wel de werking voor mijn huid. Ik haal mijn make-up eraf met deze reiniger, zowel gewone make-up als waterproof make-up en ik wrijf in zachte ronddraaiende bewegingen mijn make-up eraf.

Deze kokosolie is te koop bij de Tuinen en kost normaal gesproken €13,99 en is nu in de aanbieding voor €8,99! Een heerlijk prijsje om te proberen dus.