• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Dé nazomer verzorging: Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera

Dé nazomer verzorging: Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera

Dé nazomer verzorging: Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera. Aloë vera is een hele lekkere frisse geur en ik vind deze body oil perfect voor de nazomer. Een leuke prijs (€3,99) en gewoon te koop bij Kruidvat. De nazomer is best wel zonnig en deze Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera werkt ook perfect als aftersun of om gewoon lekker even iets verkoelend en verzorgends tegelijk op je huid te smeren. De Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera werd bezorgd met een Aloë vera plant en dat vind ik heel erg leuk.

Hydrateer en verzacht je huid met de nieuwe Kruidvat Body Oil Intensive. De rijke olie met Aloë Vera en amandelolie is een echte verwenner voor de huid. Het beschermt tegen uitdrogen en werkt goed voor een verbrande huid of voor wondjes. Aloë Vera staat dan ook bekend om zijn genezende krachten. De verzorgende olie voelt niet vet aan en trekt snel in de huid.

Heel erg tof om er ook een plantje bij het persbericht en de bijbehorende olie te doen. Ik was echt verrast en plantje heb ik een mooie plekje gegeven in m’n vensterbank. Het is een gemakkelijke plant die niet veel verzorging nodig heeft en dat past perfect bij ons. Voor ons geen planten die intensief verzorgd moeten worden, dat overleven ze vaak niet..

De geur van Aloë Vera vind ik rustgevend en lekker fris. Eén van mijn favoriete geuren op kokos/vanille na. Ik houd niet van hele bloemige geuren en ik heb liever frisse geuren. Van mij mag deze geur wel in een badbomb worden uitgebracht, dat lijkt mij heel erg fijn.

De olie trekt snel in je huid en laat een beetje en vettig laagje achter. Het plakt gelukkig niet dat vind ik zelf altijd irritant als het laagje maar blijft kleven. Het is wel een olie en daardoor merk je gewoon dat je huid iets wat vettig aanvoelt. Ik vind dat zelf niet vervelend maar juist prettig voor m’n extra droge benen. Het vettige laagje trekt op een gegeven moment weg. Zelf smeer ik mij altijd in als ik naar bed ga en als ik m’n avondroutine heb gedaan dan is het zo goed als ingetrokken.

Tags: