• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
E-Book VS een gewoon boek

E-Book VS een gewoon boek

Ik ben een echte boekenliefhebber en het liefst lees ik een heleboel boeken in een maand uit, maar door tijdgebrek lees ik minder dan ik zou willen. Als ik er dan eenmaal voor ga zitten (want als ik thuiskom heb ik vaak nog het één en ander te doen in huis en aan mijn blog) vind ik het heerlijk en verdwijn ik het liefst voor een paar uur met een boek om de bank. Als ik eenmaal begin met lezen dan zit ik ook zo in het verhaal en wil ik het liefst het boek niet meer wegleggen. Maar wat vind ik nou eigenlijk fijner lezen? Een gewoon ouderwets boek of op m’n e-reader? Het heeft allebei zijn voordelen, maar het liefst lees ik toch als ik thuis ben een gewoon echt boek. Ik vind het net wat lekkerder lezen voor thuis, maar onderweg kies ik voor een e-reader voor de makkelijkheid.

E-reader

Een e-reader heb ik inmiddels al een paar jaar in huis. Ik moest er wel even aan wennen en heel lang vond ik gewone boeken wel best. Alleen als je dan met de trein wegging of op vakantie ging en je meerdere boeken wilde meenemen dan vond ik dat toch wel erg onhandig en ik was de striemen in mijn schouders wel een beetje zat haha. Ik nam toen een e-reader en ik vond het heerlijk dat er meerdere boeken tegelijk om konden. Honderden boeken kunnen erop en de e-reader past ook gewoon in mijn meeste tassen. Ik wil namelijk nog wel eens beginnen in meerdere boeken tegelijkertijd als ik niet kan kiezen, wie doet dit ook wel eens? Een e-reader is alleen niet goedkoop dus dat kan wel een nadeel zijn.

Een gewoon ouderwets boek

Ik lees thuis het liefst een gewoon ouderwets boek. Ik pak een gewoon boek toch sneller omdat ik het vaker zie liggen. Ik vind het ook gewoon net even wat lekker te lezen met een boek op schoot. De geur van een nieuw boek kan natuurlijk ook niet in het rijtje ontbreken. Mijn boekenkast is inmiddels gelukkig alweer een beetje gevuld met echte boeken.

E-Book VS een gewoon boek, een artikel wat ik al langer wilde schrijven maar een tijd in de concepten stond. Waar gaat jou voorkeur naar uit? Lees je liever een e-book of een gewoon ouderwets boek? Ben je eigenlijk wel een lezer?